Kvalitet skal merkes

Skip to main content

Hva skjer

Oversikt

29 nov

BakerSkolen modul 4, "Trender i Europa"

Tid: 29. novemeber - 01. desember 2017Sted: Brussel BelgiaVi tar turen til Belgia hvor vi besøker en av Europas fremste og viktigste aktører innen bakerimarkedet.Puratos er en særdeles profesjonell...

29 nov

KonditorSkolen modul 4, "Inspiration from Europe"

Tid: 29. november - 1. desember 2017.Sted: Puratos Belgia.Kursholder: Davis Redon.Sjokolade er en fantastisk ingrediens som har utallige bruksområder.Kunnskap om teknikk og bruk av sjokolade er vik...

31 jan

BakerSkolen 2018

BakerSkolen er en skreddersydd skole for bakere som skal bidra til videre utdanning og utvikling av egne ferdigheter og kunnskaper innen bakerfaget. Formålet med skolen, er å gi deltakerne en god f...

14 feb

KonditorSkolen 2018

KonditorSkolen er en skreddersydd skole for konditorer, som skal bidra til videre utdanning og utvikling av egne ferdigheter og kunnskaper innen konditorfaget. Formålet er å gi deltakerne en god f...

Kontakt oss

Idun Industri:

Sentralbord: 22 09 48 00

Kundeservice:

Tlf: 22 09 48 48

Epost: kundeservice@idun.no