Kvalitet skal merkes

Skip to main content

Hva skjer

Oversikt

25 jan

BakerSkolen modul 1, "Basic"

Tid: 25. - 26. Januar 2017.Sted: Idun Hvam.Kursholdere: Tore Holt og Jonas R. Jensen.I første modul tar vi for oss de viktigste elementene innenfor deigbehandling, reseptoppbygging, elteprosess/tid...

14 feb

KonditorSkolen modul 1, "The Touch"

Tid: 14. og 15. februar 2017.Sted: Idun Hvam.Kursholder: Knut Harald Sørdal og Kenneth Aas.Fokus vil være å vektlegge den siste "touchen" på kakene, hvor nøyaktighet og faglig stolthet er...

4 apr

KonditorSkolen modul 2, "In the time"

Tid: 4. og 5. april 2017.Sted: Idun Hvam.Kursholder: Peter Kofod.Dagens marked er preget av stor variasjon, innovasjon, mat-i-farta og globale så vel som lokale tilpasninger.Skal man lykkes i dagen...

26 apr

BakerSkolen modul 2, "Surdeig"

Tid: 26. - 27. april 2017.Sted: Idun Hvam.Kursholder: Jonas R. JensenFinnes det noe bedre enn et nybakt og velduftende surdeigsbrød?Brød bakt med surdeig får bedre deigstabilitet. god holdbarhet, n...

29 aug

KonditorSkolen modul 3, "Modern cakes"

Tid: 29. - 30. august 2017.Sted: Idun Hvam.Kursholder: Tony Olsson.Moderne kaker gjenspiller kreativitet og det å tørre og tenke nytt.Fokus vil være spennende råvarer, gode smaker. sammensetning av...

6 sep

BakerSkolen modul 3, "Moderne Bakst"

Denne modulen omhandler hvordan man kan tilpasse tradisjonell bakst til dagens trender og etterspørsel.Salget av mindre enheter av brød, småstykker, boller, wienerbakst - gjerne med en spennende sm...

29 nov

BakerSkolen modul 4, "Trender i Europa"

Tid: 29. novemeber - 01. desember 2017Sted: Brussel BelgiaVi tar turen til Belgia hvor vi besøker en av Europas fremste og viktigste aktører innen bakerimarkedet.Puratos er en særdeles profesjonell...

29 nov

KonditorSkolen modul 4, "Inspiration from Europe"

Tid: 29. november - 1. desember 2017.Sted: Puratos Belgia.Kursholder: Davis Redon.Sjokolade er en fantastisk ingrediens som har utallige bruksområder.Kunnskap om teknikk og bruk av sjokolade er vik...

Kontakt oss

Idun Industri:

Sentralbord: 22 09 48 00

Kundeservice:

Tlf: 22 09 48 48

Epost: kundeservice@idun.no