BAKERI OG KONDITORI

Blant vår markedsområder har vi Bakeri og Konditori. Dette er vårt største forretningsområde, og det har det vært helt siden 1883 da vi begynte produksjonen av pressgjær. Innen dette området finnes det nesten tusen produkter å velge mellom for å kunne trylle frem de lekreste bakverk eller kaker!

Nærbilde av en dame med brunt forklede som holder en flott pyntet kake.

Konkurransedyktige priser

Som Norges ledende leverandør av bakeingredienser, ønsker vi å tilby våre kunder de beste produktene i markedet til konkurransedyktige priser. Innen bakeingredienser har vi i dag nesten tusen produkter å velge mellom for å kunne trylle frem de lekreste bakverk eller kaker. Vi følger aktivt med på trender og utvikling for å tilby våre kunder relevante og attraktive produkter til enhver tid.

Kvalitet på vår kompetanse innen bakeri og konditori, har like høy prioritet som kvaliteten på våre produkter. Vi har derfor et salgs- og fagapparat bestående av flere profesjonelle bakere og konditorer som kan bistå vår kunder med produktutvikling, forbedringer og lansering av smakfulle bakevarer.

 

Sortimentet

Vårt sortiment består blant annet av gjær, surdeig, bakehjelpemidler, margarin/fett/oljer, brød- og kakemikser, marsipan, sjokolade, kremer/glasurer, nøtter, fromasjer og aromaer. Mange av ingrediensene produserer vi selv, men vi har også et tett samarbeid med flere ledende aktører i Europa, deriblant våre søsterselskaper i Orkla Food Ingredients. I tillegg til bakeingredienser tilbyr vi også emballasje, pynt, utstyr og fryste produkter som er spesielt tilpasset bakeri- og konditorikategorien.

Som kunde får du tilgang til hele sortimentet. Ta kontakt med våre selgere eller Idun Kundeservice dersom du ønsker ytterligere informasjon.