Bakeri og konditori

Bakeri og konditori er vårt største markedsområde og det har det vært helt siden 1883 da vi startet produksjonen av pressgjær. Siden den tid har vi vokst til å bli en av Norges ledende leverandører av bakeingredienser, emballasje, bakeoff, tilbehør til iskrem, kakepynt og utstyr.

På innsiden av et bakeri og konditori.

Suksess gjennom nærhet og engasjement

Som Norges ledende leverandør av bakeingredienser, ønsker vi å tilby våre kunder de beste produktene i markedet til konkurransedyktige priser. Du finner tusenvis av produkter å velge mellom. Vi følger aktivt med på trender og utvikling for å tilby relevante og attraktive produkter til enhver tid.

Vi er opptatt av å bidra til våre kunders suksess ved å dele produkt – og fagkunnskap gjennom nærhet og engasjement. Det å kunne tilby innovative, verdiskapende og relevante produkter og konsepter er viktig for oss.

Våre dyktige fagkonsulenter har en meget høy kompetanse og kan bistå deg som kunde med produktutvikling, forbedringer og lansering av smakfulle bakevarer. Gjennom vår egen avdeling for produktutvikling har vi mulighet til å utvikle nye og unike produkter i markedet. Vi utvikler også produkter på forespørsel. Det er en stor fordel for deg som kunde av oss å ha denne muligheten. Mange ønsker å få utviklet produkter som er helt unikt for seg i markedet.

 

Bakeri og konditori sortiment

Vårt sortiment består blant annet av gjær, surdeig, bakehjelpemidler, margarin/fett/oljer, brød – og kakemikser, marsipan, sjokolade, kremer/glasurer, nøtter, fromasjer og aromaer.

Vi produserer mange av varene våre i egne fabrikker på Hvam og i Rakkestad. Dette gjør mange av våre produkter til bærekraftige valg.

Idun er en totalleverandør og det betyr at gjennom våre datterselskaper Bako og My Bakery kan vi samtidig tilby et enormt utvalg av emballasje, produkter for tørk og vask, kakepynt og bakeoff produkter.

Som kunde av oss har du tilgang til hele sortimentet og kan bestille varer fra oss 24 t i døgnet via Idun Kundeportal

Kontakt oss

Trond Wenner

Salgsdirektør

trond.wenner@idun.no

Lene Lund

Digital Salgssjef

lene.lund@idun.no

Jostein Ausland

Regionsjef, Øst/Sørvest Norge

jostein.ausland@idun.no

Morten P. Hol

Regionsjef, Midt/Nord-Norge

morten.hol@idun.no

Johnny Wilhelmsen

Salgsansvarlig, Vest-Norge

johnny.wilhelmsen@idun.no

Lars Tore Sørensen

Regionsjef, Nord-Norge

lars.tore.sorensen@idun.no

Trond Lie

Salgsansvarlig, Sørvest Norge

trond.lie@idun.no

Cathrine Olsen

Salgsansvarlig, Øst-Norge

cathrine.olsen@idun.no

Jonas Rod Jensen

KAM, Norgesbakeriene og Mesterbakeren

jonas.rod.jensen@idun.no

Benny Sørensen

KAM, Bakehuset

benny.sorensen@idun.no

Jan Arefjord

Regionsjef, Vest-Norge og KAM Goman

jan.arefjord@idun.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.