Bakeri- og konditoriprodukter

På innsiden av et bakeri og konditori.

Kvalitet skal merkes

Bakeri og konditori er vårt største forretningsområde, og det har det vært helt siden 1883 da vi begynte produksjonen av pressgjær. Innen dette området finnes det nesten tusen produkter å velge mellom for å kunne trylle frem de lekreste bakverk eller kaker!

Som Norges ledende leverandør av bakeingredienser, ønsker vi å tilby våre kunder de beste produktene i markedet til konkurransedyktige priser. Vi har hundrevis av produkter å velge mellom, og vi følger aktivt med på trender og utvikling for å tilby våre kunder nye relevante og attraktive produkter til enhver tid.

 

Kvalitet skal merkes!

 

Kvalitet på vår kompetanse innen bakeri og konditori, har like høy prioritet som kvaliteten på våre produkter. Vi har derfor et salgs- og fagapparat bestående av flere profesjonelle bakere og konditorer som kan bistå vår kunder med produktutvikling, forbedringer og lansering av smakfulle bakevarer.

 

Sortimentet

Vårt sortiment består blant annet av gjær, surdeig, bakehjelpemidler, margarin/fett/oljer, brød- og kakemikser, marsipan, sjokolade, kremer/glasurer, nøtter, fromasjer og aromaer.

Mange av ingrediensene produserer vi selv, men vi har også et tett samarbeid med flere ledende aktører i Europa, deriblant våre søsterselskaper i Orkla Food Ingredients. I tillegg til bakeingredienser tilbyr vi også emballasje, pynt, utstyr og fryste produkter som er spesielt tilpasset bakeri- og konditorikategorien.

Ved siden av ingredienser, har vi et enormt stort utvalg i kakepynt og emballasje gjennom vårt datterselskap Bako. I tillegg finnes det et stort utvalg av bakeoff, frosne kaker og bær gjennom My Bakery.

Som kunde av oss får du tilgang til hele sortimentet!

Ta kontakt med våre selgere eller Idun Kundeservice dersom du ønsker ytterligere informasjon.