Brød uten gjær på 3-4 timer

Med ProSon Rustic kan du bake smakfulle brød uten gjær, men fremdeles med sprø skorpe og fantastisk krumme på bare noen få timer!

Brød bakt med Proson.
Foto: Nina M. Mathisen

Etterspørsel på brød uten gjær

Det er en økende etterspørsel blant forbrukere på brødbakst uten gjær. Hva dette skyldes er ikke godt å si, men det florerer av oppskrifter i søkemotorene som forbrukere og norske influensere legger ut på internett.

Gjennomsnittlig søker nordmenn på «brød uten gjær» 320 ganger per måned i Norges største søkemotor. Årsaken til det, er fordi mange ønsker brødbakst uten gjær.

 

Nyhet for bakeindustrien

Bakermester baker brød uten gjør med Proson.

Art. nr. 30294 ProSon Rustic

Med art. nr. 30294 ProSon Rustic kan du nå lage fantastisk gode brød som ikke er tilsatt fersk – eller tørrgjær. Produktet inneholder en blanding av tørket surdeig av hvete, vegetabilsk olje og starterkultur i pastaform. Dette gjør det mulig å bake alle typer brød uten å tilsette fersk – eller tørrgjær.

Produktet kommer i et håndterlig blokkformat og er enkelt i bruk når man skal lage god brødbakst uten tilsatt gjær.

ProSon utviklet av Sonneveld i Nederland som er vår søsterbedrift i Orkla Food Ingredients – til stor glede for bakere over hele Europa. ProSon Rustic er drøy i bruk med dosering på ca. 4 % av melmengden og er enkel å dosere i deigen. Brød bakt med dette produktet gir premium brød med myk krumme, overraskende kort bitt og en knasende sprø skorpe.

 

 

Oppskrifter på brødbakst uten gjær

Er du en profesjonell baker og vil prøve deg på å bake brødet, kan du se denne oppskriften på surdeigsbrød uten gjær. Er du en hjemmebaker og ønsker å bake brød uten gjær, kan du se oppskriften fra Idun Mors hjemmebakte på brød bakt uten gjær.

For mer informasjon om ProSon Rustic, kontakt Idun Kundeservice eller din lokale salgskonsulent.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.