Brødblanding med kastanjemel

IREKS brødblanding med kastanjemel er svært næringsrikt, gir en fin farge og har en spesiell god smak som gir helt unike brød.

Kastanjemel og en kastanje.

IREKS Kastanje brødblanding

Ireks Kastanje er en brødblanding med kastanjemel som puster nytt liv i glemte ingredienser som kastanjer og bokhvete. Blandingen inneholder dessuten malte valnøtter som gir en ekstra god nøtteaktig smak, og linfrø for økt tekstur i brødet. Kastanjer er naturlig rik på kostfiber og vitamin C, men også en fin kilde til B6, folat og kalium.

 

Ernæringsrik brødblanding

  • Kastanjer – gir en søt og nøtteaktig smak. Kastanjer er naturlig rike på kostfiber og vitamin C, men også en fin kilde til B6, folat og kalium.
  • Valnøtter – har en mektig og karakteristisk smak. Valnøtter er fulle av næring, spesielt rik på flerumettet fett (Omega-3), tiamin, B6, folat, magnesium, kobber, fosfor og kostfiber. I tillegg er valnøtter en kilde til jern, kalium og sink.
  • Bokhvete – har også en nøtteaktig smak og har et høyt innhold av protein og aminosyren lysin. Bokhveten er dessuten rik på kostfiber, jern, fosfor, kalium og magnesium.
  • Linfrø – rik på kostfiber og Omega 3-fettsyre.

 

Enkel grunnresept

Det er enkelt å bake med våre brødblandinger. I grunnresepten tilsettes kun vann, hvetemel, salt og gjær. Kombinasjonen av ingrediensene gir smakfulle brød med en gylden brun farge og en svært aromatisk lukt og en mild søtlig smak.

 

Inspirerende resepter

Våre bakermestere elsker å bake og har kommet frem til flere spennende resepter. Ønsker du hjelp til utvikling av egen resept, er du velkommen til å kontakte oss via Idun Kompetansesenter.

Er du kunde av oss, finner du flere inspirerende resepter i BakeIt.

 

RESEPT: KASTANJEBRØD

Oppskåret kastanjebrød

Kastanjebrød

 

RESEPT: BAGUETTER MED KASTANJEMEL

Bgauetter med kastanjemel.

Baguetter med kastanjemel

KONTAKT DIN LOKALE SALGSKONSULENT FOR MER INFORMASJON OM PRODUKTET

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.