Om Credi Softdeig

En bakeverden full av nye muligheter med Credi Softdeig!

Én grunndeig – mange muligheter

CREDI Softdeig er utviklet med stor fokus på smak, og selve sammensetningen av ingredienser har derfor vært svært viktig under utviklingen. Riktig kombinasjon av ingredienser har gitt en utrolig god smak som gjør softdeigen til den perfekte basen for nesten alle typer bakverk.

Med mange muligheter for spennende fyll og en perfekt grunndeig som base, er det kun fantasien som setter begrensningene til hva du kan lage.

Produktet er utviklet av danske fagbakere og brukes typisk i en hvetedeig med litt mindre sukker i enn hva oss nordmenn normalt bruker. Dette gjør at deigen blir lettere å håndtere da den ikke blir så tung, og at baksten blir mer luftig og lett. Produktet er derfor meget godt egnet i briochdeig og hvetedeiger hvor man tilsetter litt ekstra godt fyll.

 

Smidigere deig med CREDI Softdeig

Mann kjevler deig som inneholder Credi Softdeig.

Fordeler ved bruk av art. nr.: 15309 CREDI® Softdeig, sekk 10 kg

• Gir produktet lenger holdbarhet
• Flere bruksområder
• Stabil fasong
• Smidig deig
• Luftigere og lettere bakeresultat
• Gir et kort bitt

 

Oppskrifter & inspirasjon

Oppskrifter finner du som kunde av oss på BakeIT under Idun Kundeportal, eller ved henvendelse til din lokale salgskonsulent. Ut over dette, står våre dyktige bakespesialister til rådighet med inspirasjon og faglig kunnskap for utvikling av enda flere bruksområder med Credi® Softdeig hos din bedrift.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.