Gode vafler med enkel vaffelrøre

Hvem kan motstå duften av nystekte vafler? Vaffelen kan brukes til alt og nytes i enhver anledning, og smaker alltid godt!

Vafler av enkel vaffelrøre

Vi nordmenn elsker vafler. Både store og små har kost seg med vafler i flere generasjoner og vi blir aldri lei. Oppskrifter finnes i alle variasjoner og noen er bedre enn andre. 

Enkel vaffelrøre til hverdagsbruk

Nystekte vafler i en stabel.

Norske vafler er som oftest hjerteformede.

Våre gode vaffelmikser er utviklet for å være enkelt i bruk, slik at minst mulig ekstra råvarer trengs å tilsettes. Miksene er suverene å bruke i bakeriutsalg og kaféer, såvel som til store arrangementer. Ønsker du å tilsette blandingen andre ingredienser for et mer særpreg, er det full mulig å lage en oppskrift med havregryn for «grovere» vafler.

 

Gode vafler

Med IDUN Vaffelmiks kan du raskt og enkelt tilberede myke og gode vafler på kort tid uten store tilberedninger. Den ferdige blandingen skal kun tilsettes vann og fett i flytende form. Du kan selv velge om du vil bruke smeltet margarin, ekte smør, vår Hjerter-ess eller en smaksnøytral olje som raps- eller solsikkeolje.

En sekk på 10 kg gir hele 23 liter med vaffelrøre og ca. 300 stk. myke og gode vaffelplater!

 

Oppskrift på vaffelrøre fra bunnen av

Nordmenn har laget vafler helt siden 1800-tallet, så det er ikke uten grunn til at vi er så glade i vafler. Oppskriftene finnes i utallige versjoner som gjør vaffelen enda mer spennende og blir nøye nøye analysert når den spises. Er den for søt, sur eller kanskje den er for hard?

Tilhører du det profesjonelle markedet og er ute etter en god men enkel vaffelrøre?
SE OPPSKRIFT PÅ ENKEL VAFFELRØRE

Er du en privatperson og vil ha en supergod oppskrift på vaffelrøre?
SE OPPSKRIFT PÅ VAFFELRØRE FRA IDUN MORS HJEMMEBAKTE

 

 

Vafler til smak og behag

Fra nord til sør lages det vafler, på mer eller mindre samme måte. Rørene varierer kanskje litt, og pålegget kan variere mye. Vaffelen kan brukes til alt, og den kan nytes i enhver anledning.

Før i tiden ble den flate hjerteformede kaka til og med servert i bryllup – som et symbol på kjærlighet. Mange land har sin egen versjon av vaffelen.

Den belgiske vaffelen er den mest kjente, og er veldig populær blant annet i USA. Den hjerteformede vaffelen er et skandinavisk fenomen, og har sitt opphav fra Sverige. Bubble Waffles er det aller siste tilskuddet i vaffelverdenen og er på full fart inn i det norske markedet.

Dame spiser bubble waffles.

Bubble waffle med godt tilbehør.

Bubblewraps er opprinnelig et engelsk konsept og var de første som utviklet tradisjonelle vafler om til «Bubble Waffles».

Reisen startet på Berwick Street Market i Londons Soho før de flyttet utsalget til Wardour Street i hjertet av Chinatown i London. De blandet tradisjonelle metoder med en hemmelig oppskrift for å komme frem til denne luftige vaffelen.

Vi på Idun Industri, startet med den ferdige blandingsmiksen Kenni Bubble Waffles juni 2019.

Bubbles waffles lages i et spesielt jern som lager de karakteriske boblene. Vaffelen bøyes som en trakt og fylles med deilig iskrem og toppes gjerne med en god saus, friske bær eller et fargerikt strøssel.

Se også: Oppskrift på Bubble waffles

 

ØNSKER DU MER INFORMASJON OM VÅRE PRODUKTER?
Kontakt Idun Kundeservice eller din lokale salgskonsulent.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.