Hovedsponsor for Baker- og konditorlandslaget

Idun Industri AS signerte denne uken en 3-årig hovedsponsoravtale med BKL (Baker- og Konditorlandslaget).

21/12/2018

Fra venstre: Øyvind W. Carlsen (Lantmännen Cerealia) , Gunnar Bakke (BKLF), Kjetil Dale Aas (BKL) og Brit Bjørkli (Idun Industri)
Fra venstre: Øyvind W. Carlsen (Lantmännen Cerealia) , Gunnar Bakke (BKLF), Kjetil Dale Aas (BKL) og Brit Bjørkli (Idun Industri)

Aktivt samarbeid

Denne uken signerte Idun Industri  sammen med Lantmännen Cerealia AS, en 3-årig hovedsponsoravtale med Baker- og Konditorlandslaget. Idun er stolte av det norske Baker- og Konditorlandsalget, og ønsker selvsagt at de fortsatt kan hevde seg i internasjonale konkurranser med sine gode ferdigheter. Vi ser frem til til et aktivt og inspirerende samarbeid med landslaget, hvor vi kan bistå hverandre til sammen å løfte frem kompetanse i fagene våre.

 

Forutsigbart samarbeid er viktig

Direktør Gunnar Bakke i BKLF er svært fornøyd med de nye hovedsponsorene. «Å ha et forutsigbart samarbeid, er enormt viktig når man skal trene mot internasjonale konkurranser. Det å hele tiden kunne heve kompetansen og bli bedre på alle områder, krever gode samarbeidspartnere som vil det samme som laget. Dette er viktig for laget, og dette er viktig for å tilbakeføre kompetanse til bransjen.» sier Bakke.

 

Hovedsponsorer:

Idun Industri AS
Lantmännen Cerealia AS
Mills AS

Grunnsponsorer:

Kentaur AS
Wilfa AS
Hennig Olsen Is AS
Selvig AS
A la Carte produkter AS