Hovedsponsor for Baker- og konditorlandslaget

Idun Industri AS signerte denne uken en 3-årig hovedsponsoravtale med BKL (Baker- og Konditorlandslaget).

Fra venstre: Øyvind W. Carlsen (Lantmännen Cerealia) , Gunnar Bakke (BKLF), Kjetil Dale Aas (BKL) og Brit Bjørkli (Idun Industri)
Fra venstre: Øyvind W. Carlsen (Lantmännen Cerealia) , Gunnar Bakke (BKLF), Kjetil Dale Aas (BKL) og Brit Bjørkli (Idun Industri)

Aktivt samarbeid

Denne uken signerte Idun Industri  sammen med Lantmännen Cerealia AS, en 3-årig hovedsponsoravtale med Baker- og Konditorlandslaget. Idun er stolte av det norske Baker- og Konditorlandsalget, og ønsker selvsagt at de fortsatt kan hevde seg i internasjonale konkurranser med sine gode ferdigheter. Vi ser frem til til et aktivt og inspirerende samarbeid med landslaget, hvor vi kan bistå hverandre til sammen å løfte frem kompetanse i fagene våre.

 

Forutsigbart samarbeid er viktig

Direktør Gunnar Bakke i BKLF er svært fornøyd med de nye hovedsponsorene. «Å ha et forutsigbart samarbeid, er enormt viktig når man skal trene mot internasjonale konkurranser. Det å hele tiden kunne heve kompetansen og bli bedre på alle områder, krever gode samarbeidspartnere som vil det samme som laget. Dette er viktig for laget, og dette er viktig for å tilbakeføre kompetanse til bransjen.» sier Bakke.

 

Hovedsponsorer:

Idun Industri AS
Lantmännen Cerealia AS
Mills AS

Grunnsponsorer:

Kentaur AS
Wilfa AS
Hennig Olsen Is AS
Selvig AS
A la Carte produkter AS

 

 

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.