HURRA FOR HJEMME-17. MAI!

For å selge, må du være der kundene er, og akkurat nå holder de seg hjemme. Det åpner for noen nye muligheter. Hva med å tilby små og store 17. mai-pakker for en vellykket hjemmefeiring? Kanskje du vil tilby take-away eller hjemlevering til kunder i ditt nærområde som en del av ditt mai-tilbud. Tips til innhold og emballasje får du her.

17.mai flagg

Ferdigpakket 17. mai

Når vi ikke kan gå ut for å feire, blir det enda viktigere å stelle i stand til fest hjemme, og det er mye du kan gjøre for å bidra til at kundene dine får en fin hjemmefeiring.

Ta en titt på sortimentet ditt og sett sammen én eller flere pakkeløsninger. Det kan være så enkelt som en 17. mai-pyntet kransekake eller sammensatte pakker tilpasset ulike kundegrupper og anledninger, for eksempel:

 

Mat-til-17.-mai-frokost i emballsaje.17. mai frokost

Pakket og klar – romantisk frokost for to, familiepakke for fire eller festpakke for ti?

Pynt piknik-kurven til 17. mai og fyll med det beste du har av mat og drikke, komplett med miljøvennlig engangsservise.

 

 

Posjonskaker i flotte farger.Kake-kalas

Lag et assortert utvalg porsjonsstykker av dine lekreste kaker, festpyntet og klar for servering, for eksempel lekre mousse fra My Bakery – se her

 

 

 

Barn som spiser is i barneselskap.Barneselskap

Hva med hjemmebakte pølse- og hamburgerbrød i kombinasjon med isbar-kit eller spesialpyntet festkake?

 

 

 

 

Produktpakke til hjemme-isbar

Hjemme-isbar

Ingen 17. mai uten is, og da helst i vaffelkjeks eller beger, med masse deilig strøssel og topping. Velg blant flotte produkter fra Nordens ledende leverandør av iskremtilbehør
og sett sammen en proff isbar-kit til kundene dine – les mer om hjemme-isbar

 

 

SmellbonbonerPynt til 17. mai

Norske flagg, smellbonboner, marsipanroser, fargerike sjokoladekuler, isfakler – lag poser
eller pakker med pynt som får hjemmebakere til å føle seg proffe.

 

 

Hamburger-klar-for-grillparty

Grillparty

Pølser og hamburgere smaker ekstra godt med hjemmebakte pølse- og hamburgerbrød. Når de bakes med Credi softdeig, holder også de ferdige brødene seg lengre. Pakk brødene inn i pakker á 8 eller 10 – og vips, så har du et supert 17. mai-tilbud som du kan hentes i butikk eller leveres hjem – les mer om Credi Softdeig

 

 

Hvetekrans-med-Credi-SoftdeigBoller og brioche

Credi softdeig er den perfekte grunndeig for nesten alle typer bakverk, så hvorfor ikke lage en 17. mai-pose fylt med hvetebakst i mange fasonger, med smak av kanel, vaniljekrem eller mandelfyll?

Vil du vite mer om Credi Softdeigles her

 

 

Festkaken

Ikke glem klassikerne: En kransekake med norske flagg eller festpyntet marsipankake blir aldri feil, og akkurat nå kan du gjøre et kupp på disse favorittene!

 

 

 

17. mai på døren?

Tilbyr du hjemlevering til kunder i nærområdet? Hvis ikke, kan det kanskje bli en del av 17. mai-tilbudet ditt? Legg ut bilder på nettsiden og i sosiale medier, sett en annonse i lokalavisen, vis frem tilbudet i butikken og fortell kundene at de kan bestille og få levert hjem, slik at de kan fortelle det videre.

Flere tips om hjemlevering og kommunikasjon finner du i her

Man som leverer bakevarer på døren.

Vi har et stort utvalg i emballasjeløsninger for take-away og hjemlevering.

SE HELE UTVLAGET HER

 

Ha en fin 17. mai og lykke til med salget!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.