Focaccia og Scrocchiarella gjør det enkelt å trylle

Med focaccia og Scrocchiarella fra MyBakery i fryseren har du alltid noe godt å tilby kundene dine, enten du satser på halvstekt, nystekt eller ferdig påsmurt. Mulighetene er mange, og her presenterer vi noen av de lekreste.

Focaccia

Leveres frossen som hel, 1,5 kilos focaccia (kartonger á 3 stk), med smak av salt/rosmarin eller løk/rosmarin. En hel focaccia tiner på cirka to timer i romtemperatur og stekes deretter på 180°C i 6-8 minutter. Du velger selv hvordan vil selge focacciaen videre til dine kunder:

  • som frysevare – hel (1,5 kg) som kunden selv kan tine og tilberede hjemme
  • halv- eller helstekt – hel (1,5 kg) eller stykkevis og delt
  • ferdig påsmurt, slik kundene dine liker det, for å spise på stedet eller ta med hjem

 

Menyforslag

Focaccia med løk og rosmarin

Focaccia m/ løk og rosmarin, med marinert kylling og mangosalat

  • Focaccia m/løk og rosmarin
  • Marinert kylling
  • Mangosalat
  • Tomatpesto
  • Crispy salat

Foccaciaen tines 120 minutter i romtemperatur, og stekes i 6–8 min på 180°.

Avkjøl focacciaen til romtemperatur før du deler den i passe store biter. (For eksempel 15 biter à 100 gram.)

Del bitene i to og smør bunnen med tomatpesto.

Legg på crispysalat, marinert kylling og til slutt mangosalat.

Toppen på foccacciaen legges lett på.

Focaccia m/ løk og rosmarin, 1500 g kartong á 3 stk | Art.nr. 500686 | EPD.NR 4422200

 

Focaccia med salt og rosmarin

Focaccia m/salt og rosmarin, servert med reker og avocado

Ferske reker fortjener smakfullt brød. Med sin unike smak og spiseopplevelse, egner focaccia seg ypperlig til reker.

  • Focaccia m/salt og rosmarin
  • Reker
  • Sitron
  • Aioli
  • Avocado
  • Dill

Focacciaen tines i 120 minutter i romtemperatur, og stekes i 6-8 minutter på 180 °C.

Avkjøl focacciaen til romtemperatur før den deles i passe biter.

Smør på aiolien, dandere rekene over, og pynt med dill.

Serveres med avocado, en skive sitron til å klemme over, og kanskje litt ekstra aioli på siden.

Focaccia m/ salt og rosmarin, 1500 g kartong á 3 stk |  Art.nr. 500210 | EPD.NR 5010483

 

Focaccia

Focaccia, servert som tilbehør til grillmaten

Focaccia egner seg perfekt som tilbehørsbrød, til for eksempel sommerens grillmat. Server biter av focaccia, eller sett frem en hel focaccia og la gjestene skjære selv. God olivenolje og havsalt er alltid et godt tilbehør til focaccia.

Bare la focacciaen tine i 120 minutter i romtemperatur, og stek i 6–8 minutter ved 180 °C.

Focaccia m/ salt og rosmarin, 1500 g kartong á 3 stk | Art. nr. 500210 | EPD.NR 5010483
Focaccia m/ løk og rosmarin, 1500 g kartong á 3 stk | Art nr. 500686 | EPD.NR 4422200

► Last ned produktark for Focaccia (pdf)

 

Scrocchiarella

Det gode brødet med det vanskelige navnet leveres i flate leiver á 500 gram (kartonger á 8 stk) eller 250 gram (kartonger á 10 stk) som kan selges direkte fra frys og tilberedes hjemme.

Brødene stekes ved 250-280 °C i 3-7 minutter, både frossen og opptint.

Velg selv hvordan du skal selge det videre:

  • som frysevare – i hel kartong eller enkeltvis
  • ferdig stekt – deilig sprø utenpå og myk inni, per stk
  • ferdig påsmurt for å nyte på stedet eller ta med hjem

En variant som er spesielt egnet for påsmurt, er Scrocchiarella Sandwich som finnes finnes i to ulike varianter, Classica og Rustica.

Scrocchiarella sandwich er ferdig delt og klar til å fylles med sommerens gode ingredienser!

Stekes ved 250-280 °C i 3-7 minutter, både som frossen og opptint.

 

Serveringstips:

Scrocchiarella Sandwich Classica

Scrocchiarella Sandwich Classica, servert med ditt favorittfyll i lag på lag.

Scrocchiarella sandwich er ferdig delt og klar til å fylles med sommerens gode ingredienser.

  • Scrocchiarella sandwich
  • Pesto
  • Crispy salat
  • Parmaskinke eller spekeskinke
  • Tomatskiver
  • Fersk mozarella

Stek Scrocchiarella (frossen eller opptint) ved 250–280 °C i 3–7 minutter

Smør på ett tynt lag med pesto. Legg deretter på crispy salat, spekeskinke, tomatskiver og mozarellaskiver.

Scrocchiarella egner seg som både sandwich og toast. Server gjerne med en frisk mangosalat.

Tilbered gjerne hele sandwichen, som på bildet under, før den deles i passe biter.

Scrocchiarella Sandwich Classica 12×42 cm | Art.nr. 500209 | EPD.NR 5217211

 

Scrocchiarella Sandwich

Scrocchiarella Sandwich Classica, servert hel, med parmaskinke, tomat, mozzarella og ruccola.

Scrocchiarella tar seg godt ut når den er tilberedt hel, som én lang sandwich som deretter kan deles i passende porsjonsstykker.

Scrocchiarella Sandwich Classica 12×42 cm | Art.nr. 500209 | EPD.NR 5217211
Scrocciarella Sandwich Rustica 12×52 cm | Art.nr. 500240 | EPD.NR 5217229

 

Scrocchiarella Classica

Sprøstekt Scrocchiarella Classica med pesto, spekeskinke, mozarella og cherrytomat

Vårt utvalg av Scrocchiarella kan brukes både som sandwich, pizza, hvitløksbrød og annet tilbehørsbrød.

  • Scrocchiarella Classica
  • Pesto
  • Crispy salat
  • Parmaskinke eller spekeskinke
  • Mozarella
  • Cherrytomater

Stek Scrocchiarella (frossen eller opptint) ved 250–280 °C i 3–7 minutter, til skorpen blir sprø. Del den eventuelt i passende biter.

Smør et tynt lag pesto på toppen, og legg på crispy salat, skinke og fersk mozarella i skiver.

Dandere halve cherrytomater over og servere som et åpent smørbrød.

Scrocchiarella Classica 250 g | Art.nr. 500237 | EPD.NR 5216536
Scrocciarella Rustica 250 g | Art.nr. 500238 | EPD.NR 5216866

 

► Last ned produktark for Scrocchiarella (pdf)

 

For mer informasjon om Focaccia og Scrocchiarella, kontakt Idun Kundeservice eller din lokale salgsrepresentant.