NYE ANSATTE AUGUST 2019

Vi har denne høsten to nye ansatte som skal berike våre fag- og salgsavdeling med sin gode kunnskap og erfaring fra bransjen.

Idun Industri logo

Om våre nye ansatte

I fagavdelingen har våre bakermestere Jonas Rod Jensen og Tore Holt fått en ny kollega, i tillegg til at Morten Veiby fratrer sin stilling i salgssavdeligen og går tilbake til fag. Dermed har vår fagavdeling fått en solid gjeng med dyktige og erfarne bakere.

Salgsavdelingen vår er blitt styrket med en ung og dyktig dame med mye erfaring til tross for sin unge alder.

 

FAGAVDELING:

 

Adrien Mazut - nye ansatte august 2019

Adrien Mazut

Adrien Mazut startet 1. august som Fagkonsulet Bakeri

Adrien er 38 år og opprinnelig fra Frankrike, men har bodd og jobbet i Norge i 14 år – de siste 8 år som fagkonsulent i Pals AS. Adrien har en bred faglig bakgrunn innenfor ingredienser og leverandører, og spesiell dybdekompetanse innenfor surdeig/løse, franske bakerier, håndverksbakerier, små- og mellomstore bakerier og storhusholdning. Han har også god erfaring og kompetanse innen foredrag, kurs og seminarer.

 

SALGSAVDELING:

 

Cathrine Olsen - nye ansatte august 2019

Cathrine Olsen

Cathrine Olsen startet 15. august som Salgs- og fagkunsulent for Østlandet.

Cathrine er ung, nysgjerrig og lovende. Cathrine har vært effektiv i løpet av sine 23 år, og har rukket å ta fagbrev både som baker og konditor. Hun har gjennom arbeidserfaring og lærlingtid vært innom Baker Hansen, Son Spa og hotel, Holmen Fjordhotell og Godt Brød. Hun vil ha ansvar for Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland. I tillegg er Cathrine i dag en del av norske Baker- og Konditorlandslaget.

 

Vi ønsker begge velkommen til Idun Industri AS!