One-Shot iskremmaskin

Er du heldig eier av en One-Shot iskremmaskin og bruker iskremtilbehør fra NIC, kan du gå sommeren i møte med en uimotståelig iskrem-meny!

Lag sommerens beste iskrem

Sommeren er høysesong for avkjølende og fristene iskremer i all verdens farger og fasonger. Enten du driver et bakeri, kiosk eller en restaurant er iskrem høyt elsket blant både store og små.

Få tips til hvordan du på best mulig måte lage en god og spennende iskrem til dine kunder!

 

One-Shot iskremmaskin

Il-Primo-One-Shot-iskremmaskin

One-Shot sin geniale isdispenser gjør at du enkelt kan servere høy kvalitets iskrem, sorbet og frozen yoghurt til dine kunder. Lave investeringskostnader og dispenserens størrelse og brukervennlighet gjør at den passer for utsalgssteder av alle størrelser.

Iskremen kommer i ferdigporsjonerte kapsler som enkelt legges i dispenseren. Trykk på grønn knapp og anrett delikat i kjeks eller beger.

One-Shot sine nydelige smaker er laget etter originale italienske oppskrifter med lange tradisjoner.

Kapslene kommer med 10 nydelige smaker. Når kapselen blir anrettet ved hjelp av dispenseren får den en luftig, perfekt kremte konsistens, og aromaen til smaken kommer helt perfekt frem.

For mer informasjon, besøk One-Shot.no

 

Om NIC

NIC er et av Skandinavias største varemerke innen iskremindustrien og har et bredt utvalg av tilbehør til iskrem som strøssel, toppinger og annen dekor til iskrem. Ved siden av dette, finnes et stort utvalg av tilbehør som begre, iskjeks, plastskjeer og alt annet av utstyr du trenger for en god iskrem sesong.

Trenger du mer inspirasjon og oppskrifter besøk nicice.no

 

Klikk HER for å lese hele brosjyren!

 

Er du interessert i å vite mer om iskremmaskinen eller våre produkter?
KONTAKT OSS

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.