Nyhet – Ireks Paste For Taste

Maltprodukter gir bakverk en fantastisk smak, farge og aroma. I tillegg gir det nye muligheter til variasjon i bakverk og tilfredsstiller den stadig økende etterspørsel etter nye og bedre produkter. 

06/11/2018

Brytebrød bakt med Paste For Taste.
Sweet Malt "Buchteln" bakt med Paste For Taste.

Over 100 år i bruk

Johann Andreas Ruckdeschel, sønn av grunnleggeren av IREKS, utviklet allerede i år 1900 det første enzymaktive maltproduktet. «Ruckdeschel er Milliose» – er en milepæl innen bakerisektoren. Når dette maltproduktet ble patentert, var det ingen som trodde at høykvalitetsmalt ville bli populært i moderne baking i mer enn 100 år.

 

Ett produkt  – 1000 muligheter!

 

Paste For Taste

Nyheten Ireks Paste For Taste, består av høykvalitets hele maltet hvetekjerne og maltmel fra bygg, og som i tillegg er avrundet i surdeig av rug. Denne sammensetningen gir en fantastisk god smak i bakverket, en sprø tynn skorpe og en lang holdbarhet. Produktet kan tilsettes direkte i deigen og passer til bruk alle typer brødbakst. Ireks Paste For Taste er et 100% rent naturprodukt og gir bakverk en helt unik smaksopplevelse!

 

PRODUKTFORDELER

  • Hele maltkjerner i brødet smaker godt og gir en god smaksopplevelse
  • Gir flott farge i bakverk
  • Uten tilsetningsstoffer
  • Surdeigen i produktet gir en ideell avrunding av maltsmaken
  • Kan tilsettes direkte i deigen, og passer i alle bakverk
  • Praktisk vakuumpakket emballasje som kan lagret i romtemperatur (12 mnd. holdbarhet)

Ireks Paste For Taste i emballasje.

 

PRODUKTSPESIFIKASJON

Varenr.: 12069 Ireks Paste For taste, kartong 12.5 kg
Dosering: ca. 20 – 40 %
Ingredienser: Vann, maltede HVETEKJERNER, BYGGMALTMEL, RUGSURDEIG (valset RUG, vann, starerkultur), HVETEMALT, salt