Rød gjær for søt hvetebakst

Rød gjær og hveteboller.

 

  • Alternativet for deg som ønsker et bedre, saftigere og luftigere bakverk hvor deigen inneholder sirup eller sukker
  • Egnet til alt bakverk som inneholder mer enn 4 % sukker på melvekt (80 gram pr/l)
  • Spesielt godt egnet til bakverk som inneholder mye fyll som vaniljekremer, remoncer, syltetøy etc.
  • Du får fantastisk flotte hveteboller og skolebrød med godt volum
  • Egnet i pølse og hamburgerbrød

 

Hvis du bruker samme dosering som du ellers bruker vil produktene raske 20-30 % raskere og du vil få et betydelig flottere volum og oppstramming av produktene.

Du kan også velge å redusere gjærmengden med 20-30 % og ha den samme rasketiden som du er vant til, men likevel få et bedre volum og oppstramming av produktet.

Årsaken til de gode resultatene er at denne gjærtypen inneholder en gjærstamme som tåler store mengder sukker og utnytter dette til sin fordel. Men ops … Den er som nevnt egnet til søte deiger, til dine fantastiske brød fortsetter du med den beste gjæren på markedet nemlig Idun fersk blå gjær.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.