Search
Close this search box.

Scrocchiarella

Scrocchiarella med spekeskinke og ruccola
Scrocchiarella sa du? Har du ikke hørt om dette italienske brødet, er det på tide. Brødet smaker helt nydelig og har mange bruksområder.

Scrocchiarella – hva er det?

Scrocchiarella er et typisk italiensk flatt brød, eller en «pizzabunn» som er stekt i en vedfyrt ovn og får en sprø overflate med er fremdeles myk inni.

Nå har vi i Skandinavia endelig fått øynene opp for dette fantastiske gode brødet!

Det som gjør brødet unikt er den flate formen, den utrolige gode smaken og den myke konsistensen, men allikevel den sprøe skorpen – en nytelse i lag med god topping. Brødene lages for hånd og det tar to dager å fremstille disse gode brødene.

Vil du vite hvordan man tilbereder måltidet?
Se video om Scrocchiarella hos Smakmagasinet

Scrocchiarella med spekeskinke og ruccola

Scrocchiarellabrød i flere varianter

Vi har et bredt utvalg av Scrocchiarella som dekker et hvert behov.

Brødene kan serveres som et måltid alene med god topping, benyttes som en pizzabunn eller serveres som tilbehør til tapas, supper eller salater.

Skal brødene serveres somm et måltid alene, ha på saus og topping innen steking. Topp med friske urter eller ruccola etter steking. Enklere blir det ikke.

Du er vel ikke ferdig?

Les flere artikler

Scroll to Top