SCROCCHIARELLA – EN ITALIENSK NYHET

Scrocchiarella er for mange et merkelig navn som er vanskelig å uttale, og hva er egentlig denne rariteten?

Scrocchiarella med spekeskinke og ruccola

Scrocchiarella – hva er det?

Scrocchiarella er et typisk italiensk flatt brød, eller en «pizzabunn» som er stekt i en vedfyrt ovn og får en sprø overflate med er fremdeles myk inni. Nå har vi i Skandinavia endelig fått øynene opp for dette fantastiske gode brødet. Det som gjør brødet unikt er den flate formen, den utrolige gode smaken og den myke konsistensen, men allikevel den sprøe skorpen – en nytelse i lag med god topping. Brødene lages for hånd og det tar to dager å fremstille disse gode brødene.

VIL DU VITE HVORDAN ET SLIKT MÅLTID TILBEREDES?se film på Smakmagasinet.no

Bredt utvalg

Vi har et bredt utvalg av de gode brødene, både i fine og grove varianter –  i liten og stor. Brødene er fryste og skal stekes ved 250 – 280 grader i ca. 3 – 7 minutter, både som frossent og opptint. Ha på ønsket saus og fyll før steking og pynt med friske krydderurter eller ruccola etter steking. Les mer og hver enkelt variant og bestill de i dag på Idun Kundeportal.

 

Scrocchiarella Classica, liten

500237 Scrocchiarella Classica, liten

Scrocchiarella Sandwich Rustica

500240 Scrocchiarella Sandwich Rustica

500239 Scrocchiarella Sandwich Classica

500238 Scrocchiarella Rustica, liten

500236 Scrocchiarella Rustica, stor

500235 Scrocchiarella Classica, stor

 

TRENGER DU INSPIRASJON TIL TOPPING? se fristende serveringsforslag