Smoothies med frossen frukt

Et måltid med smoothies er både sunt og godt, litt mettende og lages på under 2 minutter med frossen frukt i porsjonsposer.

Smoothies laget med frossen frukt

Smoothies er ikke bare godt, men også et sunt lite måltid i seg selv. Den tyktflytende drikken er fylt med velsmakende frukter i alle regnbuens farger og inneholder vitaminer, fibre og mineraler vi bare har godt av. Alle elsker denne drikken og den kan serveres året rundt, men er kanskje spesielt leskende på varme sommerdager.

 

Frossen frukt til smoothies

Det blir ingen smoothie uten frukt. Frukten kan være frisk, men frossen frukt er det enkleste å bruke. Velger du å bruke frisk frukt, må man tilsette isbiter for å kald og riktig konsistens.

Vi vet at smoothie er enkelt å lage og er populært blant både små og store. Smoothies kan dessuten selges året rundt såfremt du eksponerer dette med en god meny. Derfor har vi tatt inn 4 friske smaksvarianter og laget en meny du står helt fritt til å bruke, og du kan bruke den i gatebukk ute, på disken eller så kan du henge menyen fra taket eller i et vindu.

 

Smoothies meny med prisfelt.

 

Vår frossen frukt kommer praktiske porsjonsposer

Med frossen frukt i posjonsposer er det veldig enkelt å lage smoothie på et blunk. Alt du trenger i tillegg til frukten er væsken. Dette kan være en melkeholdig væske som eksempelvis melk, Biola, yoghurt eller juice – eller en god blanding med noe av dette. Så trenger du selvsagt en god blender for å blande det hele sammen på 40 – 60 sekunder
– vips, så har du laget en velsmakende smoothie!

  1. 500995 Smoothies Helt kokos, 15 x 150 g
  2. 500996 Smoothies Grønn drøm, 15 x 150 g
  3. 500997 Smoothies Tropisk hage, 15 x 150 g
  4. 500998 Smoothies Mango flamingo, 15 x 150 g

 

Smoothies og frisk frukt i forskjellige farger.

 

Bestiller du minimum en eske av hver variant, får du gratis plakater til bruk i ditt utsalg.
KONTAKT DIN LOKALE SALGSKONSULENT I DAG!

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.