Vil du selge bakevarer på nett?

Vi har utviklet bakeriutsalg.no, hvor bakerier og konditorier i Norge kan tilby sin egen nettbutikk på en enkel og trygg måte. Er du allerede en kunde av oss, kan du være på nett i løpet av kun få dager – enkelt å greit!

Dame som arbeider i et bakeriutsalg

Om bakeriutsalg.no

Bakeriutsalg.no er en portal for forbrukere eller firmaer som ønsker å handle hos sitt lokale bakeri på nettet.

Her finner man en oversikt over hvilke bakerier og konditorier som holder til i nærheten og hvilket sortiment de kan handle via nettet.

Varene kan de hente i ditt lokale bakeri, eller de kan få varene levert på døren dersom ditt bakeri tilbyr denne tjenesten.

Løsningen ble lansert 2. juni og flere er allerede ivrige med å komme i gang. Vi har flere interessenter og håper at minst 10 lokale bakerier vil være på plass innen 15. juni.

 

Netthandel har kommet for å bli

Skilt med teksten "åpent".

Netthandel i Norge har økt kraftig den siste tiden. Dette spesielt knyttet til Korona-situasjonen hvor mange valgte å handle på nettet i stedet for å gå i butikken.

De som kunne tilby netthandel under Korona, hadde et ekstra ben å stå på når mange aktører ble tvunget til å stenge.

 

Flere har trolig endret sitt handlemønster og mange vil trolig foretrekke å handle på nettet også i fremtiden.

Det er flere bakerier og konditorier som allerede har egne og flotte netthandelsløsninger. Men det er ikke alle som har utviklet egen nettbutikk, da dette kan virke både tidkrevende og komplisert for mange.

Vi har derfor utviklet en lavterskel-løsning som skal gjøre det enkelt å tilby dine kunder å handle ditt lokale sortiment på nettet.

 

Det er enkelt å ta i bruk løsningen

Har du egen brukertilgang på Idun Kundeportal, er du velkommen til å lage din egen nettbutikk på bakeriutsalg.no. Har du ikke tilgang, kan du henvende deg til Idun Kundeservice eller din lokale salgsrepresentant.

Dersom du allerede har egen nettbutikk, er du velkommen til å ta i bruk løsningen dersom du er bruker av Idun Kundeportal.

Via Idun Kundeportal trenger du kun å registere firmaopplysninger, det sortimentet du ønsker å tilby på nett og opplysninger knyttet til betaling, bestilling og levering. Resten går av seg selv.

 

Logg deg inn og meld din interesse for bakeriutsalg.no via linken øverst i venstre hjørne på Idun Kundeportal.

Ønsker du å vite mer om løsningen, kan du kontakte Idun Kundeservice eller din lokale salgskonsulent

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.