Logo My Bakery

My Bakery AS

My Bakery leter hele tiden etter spennende smaksopplevelser, brenner for utvikling og innovasjon, og er opptatt av å passe på de gode baketradisjonene i sortimentet.

Vi tilbyr fryste bakervarer, bakt for deg – slik at du får en enklere hverdag uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Her finner du et stort utvalg av baguetter og brød til italienske fristelser, kaker, croissanter og wienerbakst, alt bakt med godt håndverk og lidenskap.

I tillegg, har en egen produktavdeling støttet opp av Idun Industri sin fagkompetanse innenfor baker – og konditor faget. Ved siden av det nære samarbeidet med Idun Industri, har vi et utvalg av produsenter i inn og utland som gjør de rustet til å kunne tilby det beste utvalget av bakervarer.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål knyttet til våre produkter eller om leter du etter bakervarer du ikke finner i denne katalogen, vi hjelper vi deg mer enn gjerne.

 

►  SE MY BAKERY PRODUKTKATALOG

 

Fakturaadresse

My Bakery AS
c/o Fakturamottak
Postboks 2758
7439 Trondheim
E-post fakturamottak:
receive@compello.com

Kontaktpersoner i My Bakery

Harald Alveid

Daglig leder - My Bakery AS

harald.alveid@mybakery.no

Ivan Larsen

Innkjøp

ivan.larsen@mybakery.no

928 45 834

Øyvind Øverdal

Salgssjef, My Bakery

ovyind.overdal@mybakery.no

928 49 389

Anne Kari Karlsson

Kategorisjef

anne.kari.karlsson@mybakery.no

928 96 901

Katie Knagenhjelm

Kjedesalgssjef SHH

katie.knagenhjelm@mybakery.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.