BAKER AKADEMIET, modul 2 (utsatt)

Dato: 25/11/2020

Tid:

Sted: Idun Akademiet, Hvam

SURDEIG, modul nr. 2

Nærebilde av hender fylt med mel.

Finnes det noe bedre enn et nybakt og velduftende surdeigsbrød?

Brød bakt med surdeig får bedre deigstabilitet, god holdbarhet, nydelig smak og en finstruktur på krummen. I denne modulen tar vi for oss bruken av surdeig og hvordan utnytte egenskapene og historien til surdeig på en effektiv måte som hever både smak og kvalitet på sluttproduktene.

Modulen består av:

  • Langtidsheving over kjøl​
  • Håndoppslag av løse deiger​
  • Baking med aktive surdeiger

 

Prisen for 4 moduler er kr. 16 500,- og inkluderer arbeidsskjorter og forstykke, råvarer, profesjonelle kursholdere, tilgang til resept- og kalkyleverktøyet BakeIt, support og oppfølging, lunsj og middager og reise og opphold 3-dagers inspirasjonstur til utlandet.

Overnatting og reisekostnader til/fra Oslo er ikke inkludert.

Deltakerne bør ha svennebrev eller fagbrev.

 

Kontakt din lokale salgsrepresentant for mer informasjon eller påmelding.