BAKER AKADEMIET, modul 3 (utsatt)

Dato: 25/11/2020

Tid:

Sted: Idun Akademiet, Hvam

TRENDER – modul nr. 3

Nærebilde av hender fylt med mel.

Denne modulen omhandler hvordan man kan tilpasse tradisjonell bakst til dagens trender og etterspørsel. I denne modulen får du kunnskap om hvordan ta utgangspunkt i tradisjonell bakst tilpasset smak og utseende som treffer dagens trender. Du vil også få innføring i hvordan smaksette hvete- og wienerprodukter med fylninger på en tidsriktig og spennende måte.

Modulen består av:

  • Baking med laminert og hvetedeig
  • Læring av teknikker
  • Bruk av sosiale medier i praksis
  • Trender laminert og hvetebakst

 

Prisen for 4 moduler er kr. 16 500,- og inkluderer arbeidsskjorter og forstykke, råvarer, profesjonelle kursholdere, tilgang til resept- og kalkyleverktøyet BakeIt, support og oppfølging, lunsj og middager og reise og opphold 3-dagers inspirasjonstur til utlandet.

Overnatting og reisekostnader til/fra Oslo er ikke inkludert.

Deltakerne bør ha svennebrev eller fagbrev.

 

Kontakt din lokale salgsrepresentant for mer informasjon eller påmelding.