BAKER AKADEMIET, modul 3 (utsatt)

Dato: 07/05/2021

Tid:

Sted: Idun Akademiet, Hvam

TRENDER – modul nr. 3

Nærebilde av hender fylt med mel.

Denne modulen omhandler hvordan man kan tilpasse tradisjonell bakst til dagens trender og etterspørsel. I denne modulen får du kunnskap om hvordan ta utgangspunkt i tradisjonell bakst tilpasset smak og utseende som treffer dagens trender. Du vil også få innføring i hvordan smaksette hvete- og wienerprodukter med fylninger på en tidsriktig og spennende måte.

Modulen består av:

  • Baking med laminert og hvetedeig
  • Læring av teknikker
  • Bruk av sosiale medier i praksis
  • Trender laminert og hvetebakst

 

Prisen for 4 moduler er kr. 16 500,- og inkluderer arbeidsskjorter og forstykke, råvarer, profesjonelle kursholdere, tilgang til resept- og kalkyleverktøyet BakeIt, support og oppfølging, lunsj og middager og reise og opphold 3-dagers inspirasjonstur til utlandet.

Overnatting og reisekostnader til/fra Oslo er ikke inkludert.

Deltakerne bør ha svennebrev eller fagbrev.

 

Kontakt din lokale salgskonsulent for mer informasjon eller påmelding.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.