Dato: 26/02/2021
Tid:
Sted: Idun Akademiet, Hvam
Denne modulen omhandler hvordan man kan tilpasse tradisjonell bakst til dagens trender og etterspørsel. I denne modulen får du kunnskap om hvordan ta utgangspunkt i tradisjonell bakst tilpasset smak og utseende som treffer dagens trender. Du vil også få innføring i hvordan smaksette hvete- og wienerprodukter med fylninger på en tidsriktig og spennende måte.
Prisen for 4 moduler er kr. 16 500,- og inkluderer arbeidsskjorter og forstykke, råvarer, profesjonelle kursholdere, tilgang til resept- og kalkyleverktøyet BakeIt, support og oppfølging, lunsj og middager og reise og opphold 3-dagers inspirasjonstur til utlandet.
Overnatting og reisekostnader til/fra Oslo er ikke inkludert.
Deltakerne bør ha svennebrev eller fagbrev.
Kontakt din lokale salgskonsulent for mer informasjon eller påmelding.