Bakerskolen – Moderne bakst, modul 3

Dato: 05/09/2018

Tid:

Sted: Idun Industri AS

Moderne bakst

Denne modulen omhandler hvordan man kan tilpasse tradisjonell bakst til dagens trender og etterspørsel.

Salget av mindre enheter brød, småstykker, boller, wienerbakst – gjerne med en spennende smak eller historie blir stadig mer populært. Mat-i-farta er en sterkt voksende trend og krever blant annet riktig emballering.

I denne modulen får du kunnskap om hvordan ta utgangspunkt i tradisjonell bakst tilpasset smak og utseende som treffer dagens trender. Du vil også få innføring i hvordan smaksette hvete- og wienerprodukter med fylninger på en tidsriktig og spennende måte.

 

5. september
10:00 – 10:30 Velkommen og gjennomgang av modul 3
10:30 – 17:00 Moderne brød og bakervarer
17:00 – 18:00 Tema – hvordan tilpasse seg tiden
18:00 – 19:00 Innsjekking hotell
19:00 Middag

6. september 
08:00 – 09:00 Viktigheten av riktig emballasje til bakervarene ved BaKo
09:00 – 16:00 Arbeid med fylninger i forskjellige
hvete- og wienerdeiger
16:00 – 17:00 Oppsummering

 

Kursholdere:

Morten Veiby, Idun Industri
Jonas R. Jensen, Idun Industri
Peter Viborg, Dragsbæk