IBA 2018 med Idun og Läntmannen

Dato: 15/09/2018

Tid:

Sted: München i Tyskland

IBA 2018 med Idun og Lantmannen - IBA logo. Illustrasjon.

 

IBA er ett av de største bransjetreffene og går i år av stabelen 15. – 20. september i München, Tyskland.

Idun og Lantännen ønsket å legge til rette for ett bransjetreff og samle mange av de små- og mellomstore bakeriene som besøker IBA. Idun og Lantännen ønsker å legge til rette for ett samlet bransjetreff for de mange små- og mellomstore bakeriene som besøker IBA. I samarbeid med et reisebyrå har vi forsøkt å gjøre det enkelt å melde seg på selve turen, samt bransjetreffet vi arrangerer lørdag kveld. Arrangementet erstatter også noen andre årlige kundeaktiviteter, blant annet den årlige messen i Tromsø.

Vi har valgt å legge arrangementet med utreise lørdag morgen og hjemreise søndag kveld. Dette for å unngå at messe går utover en hektisk hverdag. Påmeldingene har vært overveldende og i skrivende stund er det ca. 120 påmeldte fordelt på mange kunder. Denne gode oppslutningen gjør at BKLF benytter anledningen til å dele ut sine årlige priser på dette treffet.
I samarbeid med BKLF vil vi være tilstede i en lounge på selve messeområdet (Hall B1, møterom B11). Siden messen florerer av produktnyheter, ønsker vi å fokusere på Idun Webshop. I samarbeid med Ireks og Lantmännen vil vi også presentere noen utvalgte produkter og kan by på enkel severing. Fra Idun vi du her kunne treffe hele salgsapparatet, samt representanter fra BaKo.

 

Se program og ytterlig informasjon.

 

Ved eventuelle spørsmål i forbindelse med påmeldingen, kontakt Kristine Vea Kjølen hos Culture Link AS:
E-post: kristine@culturelink.no
Telefon: 48 16 87 84