Konditorskolen – In the time, modul 3

Dato: 28/08/2018

Tid: 10:00

Sted: Idun Industri AS

In the time

Dagens marked er preget av stor variasjon, innovasjon, mat-i-farta og globale så vel som lokale tilpasninger.

Skal man lykkes i dagens marked, krever det at man er i takt med tiden og tilpasser sortimentet i henhold til hva kundene ønsker. I denne modulen får du kunnskap om hvordan ta utgangspunkt i gamle klassikere tilpasset smak og utseende som treffer dagens trender.

 

28. august
10:00 – 10:30 Velkommen og gjennomgang av modul 3
10:30 – 18:00 Praktisk arbeid med Peter Kofod
18:00 – 19:00 Innsjekking hotell
19:00 Middag

29. august
08:00 – 16:00 Praktisk arbeid med Peter Kofod
16:00 – 17:00 Oppsummering

 

Kursholder: Peter Kofoed fra Odense Marcipan, Danmark