Skjærgårdsmatkonferansen 2019

Dato: 30/08/2019

Tid: 08:30

Sted: Tønsberg

Konferansen skal omhandle matglede, men kunnskap og retningslinjer for sunt kosthold legges også til grunn. I tillegg til fullspekket program med gode foredragsholdere, vil dette også være en arena for diskusjoner og nettverksbygging.

Konferansen er også for forbrukerne. Det vil bli debatter, foredrag og diskusjoner rundt det brennhete og viktige temaet; mat, bærekraft og helse. Om hvordan vi kan påvirke forbrukeren til å velge sunnere alternativ og hva matvarekjedene kan bidra med for å få dette til. Hva koster det samfunnet med behandling av livsstilssykdommer? Samt hvordan skape fremtidens forbruker gjennom kunnskap og forebygging. Hvordan redusere matsvinn og dra nytte av hverandre på tvers av bransjene? Temaet er stort og derfor engasjerer vi fagmiljø, næring, bønder, beslutningstakere, produsenter og forbrukere til å diskutere maten vi spiser.

Konferansier og fagansvarlig: Seksjonsoverlege Samira Lekhal.

 

NYSKJERRIG?se hele programmet og meld deg på her