IDUN KOMPETANSESENTER

Som en av Norges ledende aktører innen bakerbransjen, har vi et ansvar for å ivareta tradisjoner og samtidig være først ute med det siste. Gjennom velutstyrte lokaler og ansatte med bred fagkunnskap, utvikles produkter og kunnskap videreføres.

Velkommen på besøk til oss!

 

Idun Industri Kompetansesenter logo.

 

Kunnskap skal videreføres

Kunnskap er viktig i arbeidet med produktutvikling og forbedringer. Dette er et kontinuerlig arbeid som gjelder både ingredienser og bakeprosesser, og vi deler mer enn gjerne vår kompetanse med våre kunder.

Vi har et topp og moderne konditori og bakeri med alle fasiliteter og utstyr. I tilknytning til dette, har vi også fleksible og praktiske kurs- og møteromfasiliteter som kan tilpasses opptil 100 deltakere.

På Idun Kompetansesenter er det daglig aktivitet hvor fagpersonell arbeider med produktutvikling, testbaking og kundespesifikke oppdrag. Vi ønsker våre kunder velkommen til å ta i bruk våre fasiliteter og skreddersyr gjerne egne arrangementer.

Ønsker du som vår kunde å benytte Idun Kompetansesenter til kurs, foredrag eller andre samlinger?

► KONTAKT OSS I DAG

En konditor i et kjøkken som holder et stort bakebrett med flott konfekt.

Idun Akademiet

Vi på Idun er lidenskapelig opptatt av baking​ og deler gjerne vår lidenskap og kunnskap med våre kunder. ​Våre bakere og konditorer har alle stor interesse for faget i forhold til smak, kvalitet og ekte håndverk. ​

Gjennom Idun Akademiet, ønsker vi å inspirere og videreføre vår kunnskap til deg som ønsker å lære mer om baking.​

​Idun Akademiet ble etablert i 2016. Siden den gang har vi gjennomført flere kurs med stor suksess. ​Formålet med Idun Akademiet er å øke kompetansen til bakere og konditorer med fagbrev.

Idun Industri ønsker å gi ferdig utdannede mer inspirasjon og kunnskap i henhold til utviklingen i bransjen.

► Kontakt til lokale salgsrepresentant for flere opplysninger eller påmelding.

 

Fagpersoner fra Idun Industri.

BAKER-AKADEMIET 2020/21

 

BAKER-AKADEMIET er skreddersydd for bakere som skal bidra til en
videre utdanning og utvikling av egne ferdigheter og kunnskaper innen bakerfaget.
Formålet er å gi deltakerne en god forståelse innen bruk og sammensetning av ulike råvarer, hvor kreativ bruk og inspirasjon vil være viktige elementer.

Idun Akademiet logo.

SE HELE PROGRAMMET HER

FAGANSVARLIGE

Geir Engelbrethsen

Geir Engelbrethsen

Leder BAKER-AKADEMIET

geir.engelbrethsen@idun.no

Morten Veiby

Morten Veiby

Faglig ansvarlig

morten.veiby@idun.no

Adrien Mazut

Adrien Mazut

Fagkonsulent Bakeri

adrien.mazut@idun.no

Lisbeth Rogstad

Lisbeth Rogstad

Fagkonsulent Konditori

lisbeth.rogstad@idun.no