Velkommen til Idun Kompetansesenter

Stedet hvor fagkunnskap utvikles og videreføres

Som en av Norges ledende aktører innen bakerbransjen, har vi et ansvar for å ivareta tradisjoner og samtidig være først ute med det siste. Idun Kompetansesenter inneholder et velutstyrt bakeri og konditori som benyttes daglig til baking, både internt og for våre kunder. Gjennom fagkonsulenter med bred fagkunnskap, utvikles produkter og kunnskap videreføres.

 

Idun Industri er en del av forretningsområdet Orkla Food Ingredients (OFI) er den ledende leverandøren av bakeriingredienser i Norden. Gjennom samarbeid med øvrige selskaper i OFI, har vi en betydelig bred kompetanse vi ønsker å dele med deg.

Velkommen til Idun kompetansesenter!

 

Idun Industri Kompetansesenter logo.

Kunnskap skal videreføres

Kunnskap er viktig i arbeidet med produktutvikling og forbedringer. Dette er et kontinuerlig arbeid som gjelder både ingredienser og bakeprosesser, og vi deler mer enn gjerne vår kompetanse med våre kunder.

Vi har et topp og moderne konditori og bakeri med alle fasiliteter og utstyr. I tilknytning til dette, har vi også fleksible og praktiske kurs – og møteromfasiliteter som kan tilpasses opptil 100 deltakere.

På Idun Kompetansesenter er det daglig aktivitet hvor fagpersonell arbeider med produktutvikling, testbaking og kundespesifikke oppdrag. Vi ønsker våre kunder velkommen til å ta i bruk våre fasiliteter og skreddersyr gjerne egne arrangementer.

Ønsker du som vår kunde å benytte Idun Kompetansesenter til kurs, foredrag eller andre samlinger?

Kontakt oss i dag!

Bakeriet hos Idun Kompetansesenter.

Idun Akademiet

Vi på Idun er lidenskapelig opptatt av baking​ og deler gjerne vår lidenskap og kunnskap med våre kunder. ​Våre bakere og konditorer har alle stor interesse for faget i forhold til smak, kvalitet og ekte håndverk. ​

Gjennom Idun Akademiet, ønsker vi å inspirere og videreføre vår kunnskap til deg som ønsker å lære mer om baking.​

​Idun Akademiet ble etablert i 2016. Siden den gang har vi gjennomført flere kurs med stor suksess. ​Formålet med Idun Akademiet er å øke kompetansen til bakere og konditorer med fagbrev.

Idun Industri ønsker å gi ferdig utdannede mer inspirasjon og kunnskap i henhold til utviklingen i bransjen.

Vil du vite mer?

Kontakt din lokale salgskonsulent

 

Fagpersonell i Idun Akademiet.

Om baker- og konditorakademiet

Baker- og konditorakademiet er skreddersydd for bakere og konditorer som ønsker å bidra til videre utdanning og utvikling av egne ferdigheter og kunnskaper innen faget. Formålet er å gi deltakerne en god forståelse innen bruk og sammensetning av råvarer, hvor kreativitet og inspirasjon vil være viktige elementer.

 

Akademiene består av 3 moduler á 2 dager og 1 modul á 3 dager over ett år, hvor siste samling blir en inspirasjonstur. Deltakerne følger hverandre gjennom hele akademiet. Kursdeltakerne bør ha svennebrev eller fagbrev.

Idun Akademiet logo.

Les mer om alle modulene

Fagansvarlige

Geir Engelbrethsen

Geir Engelbrethsen

Leder BAKER-AKADEMIET

geir.engelbrethsen@idun.no

Morten Veiby

Morten Veiby

Faglig ansvarlig

morten.veiby@idun.no

Adrien Mazut

Adrien Mazut

Fagkonsulent Bakeri

adrien.mazut@idun.no

Julien Sue.

Julien Sué

Fagkonsulent Konditori

julien.sue@idun.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.