IDUN KOMPETANSESENTER

Idun Akademiet logo

Som en av Norges ledende aktører innen bakerbransjen, har vi et ansvar for å ivareta tradisjoner og samtidig være først ute med det siste. Gjennom velutstyrte lokaler og ansatte med bred fagkunnskap, utvikles produkter og kunnskap videreføres.

Kunnskap skal videreføres

Kunnskap er viktig i arbeidet med produktutvikling og forbedringer. Dette er et kontinuerlig arbeid som gjelder både ingredienser og bakeprosesser, og vi deler mer enn gjerne vår kompetanse med våre kunder.

Vi har et topp og moderne konditori og bakeri med alle fasiliteter og utstyr. I tilknytning til dette, har vi også fleksible og praktiske kurs- og møteromfasiliteter som kan tilpasses opptil 100 deltakere.

På Idun Kompetansesenter er det daglig aktivitet hvor fagpersonell arbeider med produktutvikling, testbaking og kundespesifikke oppdrag. Vi ønsker våre kunder velkommen til å ta i bruk våre fasiliteter og skreddersyr gjerne egne arrangementer.

Ønsker du som vår kunde å benytte Idun Kompetansesenter til kurs, foredrag eller andre samlinger?
KONTAKT OSS I DAG

En konditor i et kjøkken som holder et stort bakebrett med flott konfekt.

Velkommen til Idun Akademiet

Vi på Idun er lidenskapelig opptatt av baking​ og deler gjerne vår lidenskap og kunnskap med våre kunder. ​Vi er en gjeng bakere og konditorer, alle med stor interesse for faget i forhold til smak, kvalitet og ekte håndverk. ​

Gjennom Idun Akademiet, ønsker vi å inspirere og videreføre vår kunnskap til deg som ønsker å lære mer om baking.​

​Idun Akademiet ble etablert i 2016. Siden den gang har vi gjennomført flere kurs med stor suksess. ​Formålet med Idun Akademiet er å øke kompetansen til bakere og konditorer med fagbrev.

Idun Industri ønsker å gi ferdig utdannede mer inspirasjon og kunnskap i henhold til utviklingen i bransjen.

Kontakt til lokale salgsrepresentant for flere opplysninger eller påmelding.

 

Deltakere på Idun akadeimet