Idun Kompetansesenter

Illustrasjon av en kokkehatt.

KUNNSKAP SKAL VIDEREFØRES!

 

Som en av Norges ledende aktører innen bakerbransjen, har vi et ansvar for å ivareta tradisjoner og samtidig være først ute med det siste. Kunnskap er viktig i arbeidet med produktutvikling og forbedringer. Dette er et kontinuerlig arbeid som gjelder både ingredienser og bakeprosesser. Vi deler gjerne vår kompetanse med våre kunder!

For å gjøre dette på profesjonell måte har vi et topp og moderne konditori og bakeri med alle fasiliteter. Her finnes det aller siste innen maskiner, kjøle-/fryseskap og annet utstyr i verdensklasse. I tilknytning til dette, har vi fleksible og praktiske kurs- og møteromfasiliteter som kan tilpasses opptil 100 deltakere.

Vår nye stolthet har fått navnet Idun Kompetansesenter! Her er det daglig aktivitet hvor fagpersonell arbeider med produktutvikling, testbaking og kundespesifikke oppdrag. Vi ønsker våre kunder velkommen til å ta i bruk våre fasiliteter og skreddersyr gjerne egne arrangementer.

 

Ønsker du som vår kunde å benytte Idun Kompetansesenter til kurs, foredrag eller andre samlinger – ta kontakt med din lokale salgsrepresentant.

 

 

IDUN AKADEMIET

Idun Akademiet ble opprettet i 2014 og består i dag av to skoler – Bakerskolen og Konditorskolen. Formålet med Idun Akademiet er å øke kompetansen til bakere og konditorer med fagbrev. Idun Industri ønsker å gi ferdig utdannede mer inspirasjon og kunnskap i henhold til utviklingen i bransjen.

Kunnskap skal videreføres gjennom kompetanse og erfaring!

 

Nærebilde av hender fylt med mel.

IDUN AKADEMIET - Bakerskolen

Bakerskolen er en skreddersydd skole for bakere som skal bidra til en videre utdanning og utvikling av egne ferdigheter og kunnskaper innen bakerfaget. Formålet er å gi deltakerne en god forståelse innen bruk og sammensetning av ulike råvarer, hvor kreativ bruk og inspirasjon vil være viktige elementer gjennom hele skolen.

Les mer om Bakerskolen 2018

IDUN AKADEMIET - Konditorskolen

Konditorskolen er en skreddersydd skole for konditorer som skal bidra til en videre utdanning og utvikling av egne ferdigheter og kunnskaper innen konditorfaget. Formålet er å gi deltakerne en god forståelse innen bruk og sammensetning av ulike råvarer, hvor kreativ bruk og inspirasjon vil være viktige elementer…

Les mer om Konditorskolen 2018

Fotoalbum

Det er mange forskjellige arrangementer på Idun Kompetansesenter gjennom året og vi her deler noen av øyeblikkene med deg!