IDUN PRODUKTER

Idun produkter til hverdags og fest

Idun Industri leverer kvalitetsprodukter til produksjon av førsteklasses gjærbakst og kaker. Vi er stolte av å kunne tilby et bredt spekter og har over tusen produkter å velge mellom. Produktene våre er egnet til alt fra små håndverksbakerier til store industriproduksjoner.

Et lite utvalg av våre produkter selges i dagligvarehandelen, og en stor andel selges via Norge største grossister for HORECA-markedet. Idun er en kjent merkevare både hos hjemmebakere, såvel som profesjonelle bakere og konditorer – det er vi stolte av!

Du kan finne flere detaljerte opplysninger om hvert produkt i vår Kundeportal.

Gjærprodukter

Idun gjær har vært på det norske markedet siden 1883. Vi fører både fersk gjær, tørrgjær og gjærfløte. Produktene finnes i forskjellige størrelser og typer, tilpasset kundens behov.

Les mer om våre gjærprodukter!

Fersk idun gjær i en hvit bolle
Ferskt brød med bakehjelpemidler som rives av på midten.

Bakehjelpemidler

Bakehjelpemidler brukes for å øke produktkvaliteten i det ferdige bakverket, og blir benyttet av mange bakerier. Produktene bidrar til saftighet og økt volum, men også til en jevn deigføring ved for eksempel temperatursvingninger og råvarevariasjoner i bakeriene. Ved bruk av bakehjelpemidler, sikrer man at baksten holder seg fersk og fin helt frem til sluttbruker.

Les mer om bakehjelpemidlene!

Kake- og brødmikser

Utvalget av kake- og brødmikser er stort, og miksene finnes både som hel- og halvmikser, samt som konsentrater. Ved siden av dette, kan vi også tilby glutenfrie mikser både til brød og kaker. Vi produserer mye av dette sortimentet selv og kan også lage kundespesifikke mikser etter kundens behov.

Les mer om vår mikser!

Dame som har mel i hendene.
Commodities - mandler i en hvit skål.

Commodities

Commodities er 100 % rene råvarer uten andre tilsetningsstoffer som for eksempel sukker, salt og nøtter. Dette er store volumprodukter hvor markedsprisen styres av værforhold før innhøsting og etterspørselen på produktene.

Les mer om commodities!

Konditoriprodukter

I denne kategorien er det over 250 produkter å velge mellom for å lage de lekreste kaker. Gjennom samarbeid med øvrige selskaper i Orkla Food Ingredients, fører vi produkter av meget høy kvalitet innen de siste kaketrendene i Europa. Velkjente merkenavn som ODENSE Marcipan og Belcolade Chocolate er noen av favorittene.

Les mer om våre produkter!

Ostekake med friske bær på en trefjøl.
Muffins med syltetøy i.

Fylninger, syltetøy og bærmasser

Alt av fylninger og syltetøy vi selger, er produsert i vår egen fabrikk ved Rakkestad. Innen kategorien finnes det også bakestabile fylninger og bærmasser som er utviklet til produkter som skal stekes. De fleste av de bakestabile fylninger er basert på aprikoskjerner eller mandler som blant annet gjør massene bakestabile.

Les mer om massene!

Mølle- og frøblandinger

Utvalget av mølleprodukter har en sortimentsbredde og kvalitet som dekker hele bakerimarkedets behov for mel- og kornprodukter. Av de ulike korntypene hvete, rug, havre, bygg og spelt finnes et utall varianter og kvaliteter for å tilfredsstille alle kunders behov.

Les mer om mølleproduktene!

Hveteakse.
Oppskåret smør på en trefjøl.

Margarin og fettprodukter

Bakemargarin finnes i fast og flytende form, ulike emballasjestørrelser og er tilpasset kundens behov. De fleste av margarin og fettproduktene er også palmefrie.

Les mer om fettproduktene!

Marsipan og masser

Vi har et stort utvalg av overtrekkmarsipan og andre råmasser fra ODENSE Marcipan i Danmark som er verdens ledende produsent av marsipan og marsipanrelaterte produkter. Her produseres over 170 slag marsipankvaliteter til bakeri- og konditoriproduksjoner, konfektprodusenter og til dagligvarehandelen i hele Skandinavia.

 Les mer om utvalget!

Oppskåret marsipan på en trefjøl.
Hvite egg.

Egg og konserveringsmidler

I denne kategorien har vi ingredienser som egg, eggepulver, konserveringsmidler og toppinger til brød.

Les mer om sortimentet!

Bakeoff

Gjennom vårt datterselskap My Bakery AS, kan vi tilby et stort utvalg av bakeoff, italienske spesialiteter og andre fryste produkter.

Les mer om bakeoff produktene!

Bakeoff - dame som holder en på smurt crossiant.
Salat og sushi i emballasje.

Emballasje og pynt

Vårt datterselskap Bako AS fører det meste innen pynt, utstyr og emballasje til bakeri, konditori og HORECA bransjen. I tillegg til et meget bredt standardsortiment, tilbyr de også kundespesifikk emballasje med eget trykk og tilpasninger.

Les mer om Bako sitt utvalg!

Våre markedsområder