PRODUKTER

Idun produkter til hverdag og fest

Idun Industri leverer kvalitetsprodukter for å lage gjærbakst og kaker av første klasse. Vi er stolte av å kunne tilby et bredt spekter og har over tusen produkter å velge mellom. Produktene våre er egnet til alt fra små håndverksbakerier til store industriproduksjoner. Et utvalg av våre produkter selges i dagligvarehandelen og en stor andel selges via Norge største grossister for HORECA-markedet. Idun produktene er kjent av både hjemmebakere og av profesjonelle bakere og konditorer – det er vi stolte av!

Som kunde av oss, finner du mer detaljerte opplysninger om hvert produkt i vår Kundeportal.

Gjærprodukter

Idun gjær har vært på det norske markedet siden 1883. Vi fører både fersk gjær, tørrgjær og gjærfløte. Produktene finnes i forskjellige størrelser og typer, tilpasset kundens behov.

Les mer!

 

 

 

Fersk gjær som ligger en i hvit porselensskål på en rustikk trebenk.
En person som bryter er brød i to deler med hendene.

Bakehjelpemidler

Bakehjelpemidler brukes for å øke produktkvaliteten i det ferdige bakverket og benyttes av mange bakerier. Produktene bidrar til saftighet og økt volum, men også til en jevn deigføring ved for eksempel temperatursvingninger og råvarevariasjoner i bakeriene. Med bruk bakehjelpemidler sikrer man at baksten holder seg fersk og fin helt frem til sluttbruker.

Les mer!

 

Kake- og brødmikser

Utvalget av kake- og brødmikser er stort og miksene finnes både som hel- og halvmikser, samt som konsentrater. Ved siden av dette, kan vi også tilby glutenfrie mikser både til brød og kaker. Vi produserer mye av dette sortimentet selv og kan også lage kundespesifikke mikser.

Les mer!

Mel som ligger i hender over en stålbolle full av mel.

Commodities

Commodities er 100% rene råvarer uten andre tilsetningsstoffer som for eksempel sukker, salt og nøtter. Dette er store volumprodukter hvor markedsprisen styres av værforhold før innhøsting og etterspørselen på produktene.

Les mer!

Konditoriprodukter

I denne kategorien er det over 250 produkter å velge mellom for å lage de lekreste kakene! Gjennom samarbeid med øvrige selskaper i Orkla Food Ingredients finnes det her produkter av meget høy kvalitet innen de siste kaketrendene i Europa. Velkjente merkenavn som ODENSE Marcipan og Belcolade Chocolate er noen av favorittene.

Les mer!

Ostekake på en trefjøl pyntet med frisk frukt.
Nystekte muffins med blåbærsyltetøy som ligger i en muffinsform.

Fylninger, syltetøy og bærmasser

Vårt utvalg av fylninger og syltetøy er produsert i vår egen fabrikk ved Rakkestad. Innen kategorien finnes det også bakestabile fylninger og bærmasser som er utviklet til produkter som skal stekes. De fleste av de bakestabile fylninger er basert på aprikoskjerner eller mandler som blant annet gjør massene bakestabile.

Les mer!

 

Mølle- og frøblandinger

Utvalget av mølleprodukter har en sortimentsbredde og kvalitet som dekker hele bakerimarkedets behov for mel- og kornprodukter. Av de ulike korntypene hvete, rug, havre, bygg og spelt finnes et utall varianter og kvaliteter for å tilfredsstille alle kunders behov.

Les mer!

Nærbilde av en hveteaksesom ligger på et trebord.
Smør som ligger på en trefjøl i kjøkkenomgivelser.

Margarin og fettprodukter

Bakemargarin finnes i fast og flytende form, ulike emballasjestørrelser og er tilpasset kundens behov. De fleste av margarin og fettproduktene er også palmefrie.

Les mer!

Marsipan og masser

Vi har et stort utvalg av overtrekkmarsipan og andre råmasser fra ODENSE Marcipan i Danmark som er verdens ledende produsent av marsipan og marsipanrelaterte produkter. De produserer over 170 slag marsipankvaliteter til bakeri- og konditoriproduksjoner, konfektprodusenter og til dagligvarehandelen i hele Skandinavia.

 Les mer!

Oppskåret rå marsipan som ligger på en trefjøl.
Et knekt egg som ligger oppå mange flere hvite egg.

Egg og konserveringsmidler

I denne kategorien har vi ingredienser som egg, eggepulver, konserveringsmidler og toppinger til brød.

Les mer!

Bakeoff

Gjennom våres datterselskap My Bakery AS, kan vi tilby et stort utvalg av bakeoff, italienske spesialiteter og andre fryste produkter.

Les mer!

Nærbilde av dame holder en påsmurt crossiant med salat, ost og skinke.
Sushi og salat og oppskåret grønnsaker som ligger i forskjellig emballasje på en grå benk.

Emballasje og pynt

Vårt datterselskap Bako AS fører det meste innen pynt, utstyr og emballasje til bakeri, konditori og HORECA bransjen. I tillegg til et meget bredt standardsortiment, tilbyr de også kundespesifikk emballasje med eget trykk og tilpasninger.

Les mer!

Våre markedsområder