ISKREMINDUSTRIEN

Iskremindustrien - tre is med kjeks i et stativ.

Nordens største leverandør til iskremindustrien

Varemerket NIC ble dannet som et isbarkonsept av selskapene Nimatopaal, Candeco og Idun Industri i 2008.

Idun Industri er stolte av å være er en av Norges ledende leverandører av tilbehør til iskremindustrien. Vi fører tilbehør til iskrem, strøssel, toppinger og kjeks under varemerket NIC.

Kompetansen og erfaringen i hvert av selskapene la grunnlaget for et felles produktkonsept under ett varemerke. Den danske bedriften Frima Vafler AS ble deretter raskt med i laget, og i årene som fulgte ble flere bedrifter med i selskapet og dannet sammen NIC-gruppen.

Gjennom en rekke oppkjøp i etterfølgende år, har de vokst seg til å bli en stor nisjevirksomhet med fotfeste i flere europeiske land. Selskapene bak NIC er alle markedsledere i sine respektive land. I dag danner NIC grunnlaget til å kalle seg for Norden og Europas største leverandør av iskremtilbehør til iskremindustrien.

 

NIC GRUPPEN BESTÅR  AV FØLGENDE SELSKAP:

Candeco AB
Nimatopaal AB
Våffelbagaren AB
Frima Vafler AS
Call Caterlink Ltd
Marcantonio Foods Ltd
Orchard Valley Foods Ltd
Eisunion GmBH
NIC Nederland BV
Laan Heiloo BV

 

PRODUKTKATALOG

Vi samarbeider med noen av Norges ledende grossister. Finner du produkter i vår produktkatalog du gjerne vil ha i ditt sortiment, kan du henvende deg til din nåværende iskremleverandør.

nicice.no finner du forøvrig inspirerende oppskrifter, bilder du kan laste ned for fri bruk og du kan bestille menyplakater kostandsfritt.

Se det store utvalget av spennende tilbehør i NIC Produktkatalog.

 

 

 

Våre øvrige markedsområder: