OM IDUN INDUSTRI

Illustrasjon av en kokkehatt. Illustrasjon av et forklede.  Illustrasjon av iskrem i kjeks.

En av Norges største leverandører

Vi er stolte av være en av Norges ledende leverandør av bakeingredienser, bake-off, emballasje, kakepynt og utstyr. I tillegg har vi et bredt sortiment av iskremtilbehør.

Vår kundegruppen er bakeri- og konditoriproduksjoner, iskrembransjen, dagligvarehandelen og grossister mot storhusholdningsmarkedet. Nesten halvparten av våre produkter er produsert i våre fabrikker på Hvam og i Rakkestad.

 

Hvem er vi?

Vi er stolte av være en av Norges ledende leverandører av bakeingredienser, bakeoff, emballasje, kakepynt og utstyr. Ved siden av dette har vi et bredt sortiment av iskremtilbehør. Våre kunder er bakeri- og konditoriproduksjoner, iskrembransjen, dagligvarehandelen og grossister mot storhusholdningsmarkedet.

Arbeidere utenfor De Norske Gjær- og spritfabrikker fra 1883.

Vår historie

Vår historie strekker seg tilbake til gamle Kristiania på slutten av 1800-tallet. På sletten rett over Bjølsenfossen startet Kristiania Pressgjærfabrikk produksjon i 1883. Fabrikken ble etablert i små lokaler i Treschowsgate 1 på Sandaker. Gjær og mel måtte til for å brødfø den sterkt økende befolkningen.

Les mer!

Orkla Food Ingredients

Idun Industri AS eies av Orkla og er en del av Orkla Food Ingredients (OFI) som er den ledende aktøren innen bakeingredienser i Norden og har i tillegg voksende markedsposisjoner i utvalgte land i Europa. De største produktgruppene er bakehjelpemidler, smør, margarin, gjær og mikser til brød og kaker, marsipan og iskremingredienser.

Les mer!

En konditor i et kjøkken som holder et stort bakebrett med flott konfekt.
Kvalitet skal merkes. Mann som knar en deig.

Kvalitet skal merkes!

Gjennom godkjenning, overvåking og forbedring av de ulike prosessene skal vi alltid levere trygg og sikker mat med riktig kvalitet! Som en del av Orkla-konsernet har Idun Industri AS implementert OFSS – Orkla Foods Safety Standard.

Les mer!

 

 

Våre produksjoner

Vi er stolte av egne fabrikker som produsert varer til bakeriindustrien siden 1934! I våre fabrikker produseres et stort utvalg av produkter for både inn- og utland. Gjennom erfarne produktutviklere og produksjonsmedarbeidere har vi muligheten til skreddersy produkter ut fra kundens behov.

Les mer om våre produksjoner!

 

Idun Fabrikker - Surdeig som renner ut fra en surdeigstank ned i en container
Nærbilde av en forretningsmann som peker på et hvitt ikon av en nøkkellås.

Idun Gruppen 2019

 

Omsetning
2,6 milliarder kroner

Årsverk
850

Våre markedsområder