Search
Close this search box.

Rabarbrasnurrer

Rabarbrasnurrer med brun farin smaker utrolig godt sammen. I denne oppskriften lager vi små snurrer i muffinsformer. Ønsker du heller å lage de i andre former, kan du bruke samme deig til det. Husk bare på at større bakverk krever lenger steketid.
Rabarbrasnurrer
porsjoner20

Ingredienser

Gjærdeig

Fyll

  • 200 g frisk rabarbara i terninger
  • 100 g brun farin

Kremostglasur

  • 60 g naturell kremost
  • 200 g melis
  • 3 ss melk

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene i bakebollen på en kjøkkenmaskin og elt deigen med en eltekrok i 13 minutter på lav hastighet og i 2 minutter på litt høyere hastighet.
  • Dekk til bakebollen og la deigen forhev i 30 minutter.
  • Kjevle deigen ut til et rektangel, ca. 50 x 20 cm. Fordel rabarbra i terninger og brun farin over hele leiven. Rull sammen leiven fra langsiden og legg skjøten ned.
  • Skjær rullen i ca. 2 cm tykke skiver og legg i middels store muffinsformer. Har du en aluminiumsform til muffins, kan det være greit å bruke denne hvis du bruker litt løse muffinsformer. Da vil ikke muffinsene gå ut i bredden under steking, men bli høye og fine.
  • Etterhev snurrene tildekket i ca. 60 - 90 minutter eller til de er dobbelt så store. Forvarm i mellomtiden stekeovnen til 200 grader varmluft.
  • Pensle snurrene med sammenvispet egg.
  • Stek snurrene i ca. 10 - 13 miutter. Steketiden varierer fra ovn til ovn, så følg med på baksten under steking. Avkjøl snurrene på rist etter steking.
  • Rør sammen ingrediensene til glasuren og ha på når snurrene er avkjølt.
Skriv ut oppskriften

Relaterte oppskrifter

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Kanskje du også vil like?

Medaljonger med skogsbærkrem

Medaljonger med skogsbærkrem

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Scroll to Top