Alle oppskrifter

Vaffel med Smash! saus

Vaffel med Smashsaus! Her får du søtt, salt og sprøtt på samme tid! En enkel og utrolig god dessert, som passer perfekt til helgekosen.

Pavlova med Smash! saus

Pavlova med Smash! saus og is er lett å lage, og praktisk til selskaper, for marengsen kan lages flere dager i forveien. Sprø marengs toppet med myk is, nydelig Smash! saus og Smash!

Ostekake med Smash!

Dette er en deilig og mektig sjokolade-ostekake som grenser til konfektkake og moussekake. Så den er perfekt til større selskaper. 

Iskake med Smash!

Iskake er perfekt til selskaper for den kan lages mange dager i forveien. Denne kaken har en deilig bunn med knust smash, en kremet iskrem marmorert med smashsaus toppet med en myk krem og mer smashsaus. Rett og slett en smashing dessert!  

Smashsnurrer

Hvetesnurrer med en deilig smash-crunchy tvist! Disse bollene smaker kjempegodt og er likt av både store og små!

Raskt og enkelt brød med 5 ingredienser

Glemte du å kjøpe brød til søndagsfrokosten, men har noen enkle ingredienser i kjøkkenskapet? Da er disse brødene perfekte. Disse brødene blir store og luftige, og krever kun få ingredienser og kort tid!  

Eltefri kneip

Dette er de perfekte brødene for barnefamilier. Oppskriften gir saftige hjemmebakte brød og en stor oppskrift som er perfekt for deg som ikke har kjøkkenmaskin. 1 brød kan gå i brødskuffen, og de andre to i fryseren, liggende klar for den kommende uka. Dette er en bra oppskrift å starte med for barna, for brødene …

Eltefri kneip Read More »

Halloween cakepops

Cakepops har kommet for å bli, og er en glimrende måte å bruke opp avkapp fra kaker eller kaker som blir til overs. Neste gang du får litt langpannekake til overs, kan du ha de over i en lufttett pose og fryse ned. Eksperimenter gjerne med kombinasjoner av kaker og saus. F.eks. Gulrotkake med karamell …

Halloween cakepops Read More »

Gresskarkjeks med Nugattisaus

Kjeks som smuldrer og smelter på tungen. Med smak av “pumpkin spice” og fylt med melkesjokolade og nugattisaus. Perfekt for knask eller knep, å ha ved siden av teen på en kald høstdag eller gi bort i vertinnegave. Fyll gjerne med nugatti samme dag som de skal spises.  

Hvit pizza med champignonhoder

Med et sugerør og noen sopp kan pizzaen gå fra å være ordinær til skummel! Dette er den perfekte middagen før ungene skal ut på knask eller knep, både siden den er litt skummel, men også fordi deigen kan lages kvelden i forveien. /*! elementor – v3.13.3 – 28-05-2023 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))} /*! elementor – …

Hvit pizza med champignonhoder Read More »

Scroll to Top