Alle oppskrifter

Nystekte lapper med surdeig.

Lapper med surdeig

Oppskrift på lapper med surdeig Lapper med surdeig smaker ekstra godt. Surdeigen gir en litt fyldigere smak, og sammen med vaniljeessens og kulturmelk, blir det et smakfullt resultat. Oppskriften rekker omtrent til 20 lapper du kan servere med rømme, rørte bær eller ditt favorittsyltetøy. Rørte bær inneholder hele 80 % sommersøte bær og er ikke …

Lapper med surdeig Read More »

Makroner med sjokolade

Makroner med sjokolade

Makroner med ganache Makroner med sjokolade er en av de mest populære makronene. Alle liker sjokolade, så det kan vi godt forstå. I denne oppskriften bruker vi kakao i makronene og fyller de med en bløt og smakfull ganache av ekte sjokolade.   Mandelmel Når du velger mandelmel, er det viktig at det du bruker …

Makroner med sjokolade Read More »

Røde og gule makroner med vaniljefyll.

Makroner med vaniljefyll

Makroner med smak av vanilje Makroner med vaniljefyll har en mild og god smak. De kan godt lages med farger, eller helt uten om du heller ønsker lyse makroner som definerer vaniljen.   Holdbarhet på makroner Hjemmelagde makroner smaker best etter at de har ligget et par dager kjølig. Da har de best konsistens og …

Makroner med vaniljefyll Read More »

Cupcake oppskrift viser cupcakes med farget smørkrem på toppen.

Cupcake oppskrift

Cupcake med smørkrem Cupcakes er rett og slett en minikake eller en porsjonskake. Den kan lages i muffinsformer eller i små kopper eller krus som tåler høy varme. I vår cupcakes oppskrift, lager vi vaniljemuffins med smørkrem hvor vi har hvit sjokolade i. Det gir ekstra smakfulle cupcakes.   En rose av smørkrem Cupcakes kan …

Cupcake oppskrift Read More »

Sjokoladekake i kopp

Sjokoladekake i kopp

Kake i kopp Kake i kopp lages på 5 minutter. Det er helt perfekt hvis du plutselig får lyst på en liten kake å kose deg med, eller får uventet besøk og trenger noe godt å by på. Men, du trenger en mikroovn og selvfølgelig ingrediensene for å lage kaken. Husk å bruke en kopp, …

Sjokoladekake i kopp Read More »

Donuts med melisglasur på en fjøl.

Donuts

Oppskrift på Donuts Donuts er nesten som smultringer, men allikevel ganske forskjellig. Donuts er laget med en gjærdeig i motsetning til smultringer hvor natron eller hornsalt er hevemiddelet. Konsistensen og smak blir også annerledes i donuts, til tross for at begge frityrstekes.

Brownies på en asjett.

Brownies

Oppskrift på brownies med kakao Brownies med kakao er litt enklere å lage enn om den er lages med sjokolade, og den smaker like godt. Denne kaken er laget i en lite langpanne, med den kan også lages i rund eller firkantet form. Sørg for at eggene er romtempererte ved tilberedning av kaken for best …

Brownies Read More »

Daim iskake på et fat.

Daim iskake

Oppskrift på iskake med daim Daim iskake er en populær kake å lage blant frossne kaker – ikke så rart, for den er kjempegod. Både store og små like denne kaken, og den passer like fint til dessert som til å servere til finere anledninger. Alternativ pynt på kaken: DAIM STRØSSEL

Mokkakake med Daim-krem og friske bær

Mokkakake

Mokka sjokoladekake med Daim Mokkakake med Daim-krem er en voksen sjokoladekake med en kraftig, men nydelig smak av kaffe. Kaken er perfekt å servere hvis du venter gjester på kaffe eller i andre lag med voksne.  

Rabarbrapai med iskrem på en tallerken.

Rabarbrapai med marsipan

Kake med rabarbra Rabarbrapai med marsipan er en god sommerkake som passer like godt å servere til dessert som til en god kopp kaffe. Kaken smaker godt alene, men smaker enda bedre hvis den serveres sammen med en god vaniljeis eller vaniljesaus. Visste du at rabarbra er egentlig en grønnsak? Jo, rabarbra er en grønnsak, …

Rabarbrapai med marsipan Read More »

Scroll to Top