Allergivennlige

Nystekte halvgrove pizzasnurrer i langpanne.

Halvgrove pizzasnurrer

Oppskrift på pizzasnurrer bakt med tørrgjær En oppskrift på halvgrove pizzasnurrer med surdeig, bakt i en langpanne. Perfekt å servere til en hyggelig TV-kveld med familien, som turmat eller i en barnebursdag. De halvgrove pizzasnurrene er bakt med bakeklar surdeig og pizzagjær. Anbefalte oppskrifter Grov pizzadeig Pizzadeig i langpanne Pizza med kjøttdeig

Hjemmelagde knekkebrød i en stabel.

Hjemmelagde knekkebrød med surdeig

Hjemmelagde knekkebrød med surdeig er bare så godt. Har du ikke lagd hjemmelagde knekkebrød før, så sett i gang – du vil ikke angre. I denne oppskriften bruker vi en bakeklar surdeig, med vil du heller lage surdeig fra bunnen av har vi oppskrifter her på nettsiden: søk på grov eller fin surdeigskultur!

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig smaker godt og passer ypperlig å servere til frokostbordet. De kan også serveres som tilbehør ved siden av middag eller som lunsjmat på jobb eller skole. Denne oppskriften er langtidshevet, og gjør at deigen får utviklet aroma og smak som gir kjempegode rundstykker med en litt syrlig smak.

Grov surdeigskultur i et glass.

Grov surdeigskultur

Grov surdeigskultur, eller surdeig, er noe du fint kan lage selv. Alt du trenger av ingredienser er mel og vann. For å lykkes med en hjemmelaget surdeigskultur, er det viktig at du følger oppskriften. Du må beregne 7 dager før surdeigen er klar til bruk. Synes du dette er tidkrevende, kan du prøve Idun Surdeig – …

Grov surdeigskultur Read More »

Fin surdeigskultur i et glass.

Fin surdeigskultur

Fin surdeigskultur kan du lage hjemme – og det trengs kun tre ingredienser: mel, vann og et eple. Gjennom et tidligere samarbeid med Ørjan T. Eriksen fra det norske Baker- og Konditorlandslaget, gir vi deg oppskriften på en hjemmelaget fin surdeigskultur. Denne kan du bruke til blant annet å bake smakfulle brød, rundstykker og pizzabunner med.

Nystekt glutenfri focaccia.

Glutenfri focaccia

Glutenfri focaccia som smaker godt ved siden av salat, gryteretter, tapas, grillmat eller som sandwich med godt pålegg. Oppskriften er uten melk og egg, så denne vil passe godt til de som ikke tåler det.

Kransekakestenger med nougat

Kransekakestenger med nougat

Kransekakestenger med nougat er lett å lage med ferdigkjøpt kransekakemasse! Disse stengene er fylt med bløt nougat og dyppet i sjokolade som gjør kransekakestengene supergode.

Halvgrove rundstykker med urter

Halvgrove rundstykker med urter

Verdens beste rundstykker baker du selv! Denne oppskriften på halvgrove rundstykker med urter har blitt vår nye favoritt! Rundstykkene kan nytes i matpakken, eller til varme måltider, for eksempel med en god gulost på. De passer også helt perfekt ved siden av supper. Ønsker du å bake rundstykkene uten urter, går det like fint!

Hjemmelaget italiensk marengs på en sitronterte.

Italiensk marengs

Italiensk marengs er pisket sammen med varm sukkerlake og gir en sterk marengs som holder fasongen godt. Den inngår gjerne i en moussé, men er perfekt å bruke på toppen av terter. Denne marengsen tåler å fryses ned til senere bruk.

Påsmurte hjemmelagde bagels på en asjett.

Hjemmelagde bagels

Hjemmelagde bagels er ikke så vanskelig å lage som det ser ut til. Du vil blir overrasket hvor lett det er – brett opp ermene og sett i gang, for dette er gøy!

Scroll to Top