Search
Close this search box.

Barn

Kaninboller

Morsomme og enkle kaninboller er perfekt til påsken, barneselskap eller piknik i parken. De er som vanlige boller, men med en lettvint vri. Du kan også ha i rosiner eller grovhakket sjokolade. Disse er uten.

Sjokolademuffins med karamellfudge

Sjokolademuffins med karamellfudge er en smakskombinasjon som har kommet for å bli! Og med god grunn, for det er en himmelsk kombinasjon. Dette er luftige og saftige muffins med en kjerne av karamellfudge, toppet med en luftig mascarponekrem. Disse blir spesielt gode med litt salt topping, som peanøtter eller popcorn.

Bursdagskake med katte-enhjørning

Bursdagskake med kattemotiv

En nydelig kake til barnebursdagen eller temafesten! Inne i denne søte katte-enhjørningen gjemmer det seg en saftig og lettlaget sjokoladekake med bringebærkrem.

Delfiakake med marsipan og geletopper

Delfiakake med marsipan

Delfiakake med marsipan er kanskje julens mektigste kake, men er uten tvil en favoritt hos mange. Denne konfektkaken er ganske enkel å lage og den skal ikke stekes. Det er mest vanlig å bruke en variant av Per-kjeks i kaken, men ønsker du å lage en ny vri, kan disse erstattes med eksempelvis pepperkaker.

Enhjørningkake i pastellfarger

Enhjørning kake

Oppskrift på enhjørning kake – steg for steg Enhjørning, eller unicorn kake er et superfin kake som passer å lage til flere anledninger. Men, kanskje best egnet til barnebursdager, barnedåp eller til og med i en konfirmasjon. 🦄

Togkake i barnebursdag

Togkake

Det er gøy å lage ett tog og som barnebursdagskake, for barne elsker denne kaken. I denne oppskriften bruker vi sjokoladekake med sjokoladekrem. Pynt kaken med bursdagsbarnets eget favorittgodt og la gjerne barnet være med på selve pyntingen.

Dinosaur Cakepops

Dinosaur Cake Pops

Morsomme Cake Pops til barnebursdagen! For å lage dinosaur Cake Pops har vi brukt oppskriften på en vanlig sjokoladekake i langpanne. Vi brukte halve kaken til Cake Pops (det ble 32 stk), og den andre halve ble pyntet med glasur som vanlig langpanne – slik fikk vi to serveringsløsninger i en oppskrift.

Halloween ostekake

Halloween ostekake

Halloween ostekake toppet med kullsvart lakrissaus og masse skummelt godteri! Denne fantastiske ostekaken blir garantert en STOR hit for både store og små den 31.oktober! Enda mer inspirasjon til feiringen finner du blant våre mange Halloween-oppskrifter. /*! elementor – v3.6.5 – 27-04-2022 */ .e-container.e-container–row .elementor-spacer-inner{width:var(–spacer-size)}.e-container.e-container–column .elementor-spacer-inner,.elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)} /*! elementor – v3.6.5 – 27-04-2022 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading …

Halloween ostekake Read More »

Scroll to Top