Search
Close this search box.

Barnedåp

Sjokolademakroner

Sjokolademakroner er perfekt til kaffekoppen. Disse er sprø utenpå og seige inni fylt med nydelig krem av mørk sjokolade.

Regnbuekake med ostekrem

En fest av en regnbuekake, med smak av både ostekrem og vaniljekrem, samt toppet med masse Smarties i regnbuens farger! Denne kaken passer perfekt til bursdagsfeiring, temafesten, og ikke minst til markering av Pride.

Sukkerbrød

Sukkerbrød

Sukkerbrød er en kakebunn som oftest brukes til marsipan- eller bløtkaker. Denne oppskriften på sukkerbrød er for ca. 13 personer og vi bruker en rund kakeform på 24 cm i diameter. Les våre tips på hvordan du enkelt kan endre oppskriften lenger ned på siden.

Suksessterte

Suksessterte

Suksessterte med nøttebunn og en smakfull eggekrem er virkelig en drømmekake. Denne kaken har vært populær i mange år, og er ofte et "must" på flotte kakebord. Denne passer til alle anledninger!

Ostekake med bringebær i flere lag.

Ostekake med bringebær

Ostekake med bringebær i flere lage er en flott skue. Kaken er ikke vanskelig å lage, men det tar litt tid å lage den. Ostekaken er en superflott kake du kan være stolt av å servere!

Pavlova med pikekyss

Pavlova

Pavlova er en enkel kake å lage med få ingredienser, men er en kake de fleste liker å spise og kan lages til de aller fleste anledninger. Her har du grunnoppskriften på en klassisk pavlova med pisket krem og friske bær.

Ostekake med sjokolade

Ostekake med sjokolade

Ostekake med sjokolade i både bunnen og ostekremen smaker fantastisk godt! Denne kaken passer til de fleste anledninger – fra den store festen til kaffekosen. Kaken inneholder ikke gelatin. For en glutenfri variant av ostekaken: bruk glutenfri kjeks, som for eksempel Havredigestive fra Semper.

Rullekake med marsipanlokk

Rullekake med marsipanlokk

Rullekake med marsipanlokk er en utrolig god kake, som passer til alt fra 17.mai til bursdagsfeiringen. Pynt med friske bringebær, mynte og makroner – og det blir garantert god stemning når denne kaken settet på bordet!

Lukket valnøttkake

Lukket valnøttkake

Det er mange gode grunner til at lukket valnøttkake har blitt en klassiker. Fylt med deilig valnøttkrem og toppet med et vakkert marsipanlokk… denne kaken er virkelig en sann fest å servere!

Scroll to Top