Boller og søt hvetebakst

Nystekte hveteboller uten melk.

Hveteboller uten melk

Hveteboller uten egg og melk! Det kan skje at kjøleskapet ikke inneholder en melkedråpe og at du er tom for egg. Ikke fortvil, boller kan bakes uten dette. Har du rosiner eller hakket sjokolade, kan bollene gjerne tilsettes dette for enda mer smak.

Glutenfrie skoleboller med vaniljekrem og kokos.

Glutenfrie skoleboller

Glutenfrie skoleboller kan være en utfordring å lage. Ikke fortvil, for ved bruk av potetmospulver blir bolledeigen mer smidig og du får et saftig og godt resultat. Med denne oppskriften kan du bake mye annen god gjærbakst ved siden av de glutenfrie bollene!  

Nystekte rosinboller på et stekebrett.

Rosinboller

Rosinboller er alltid godt, og enda bedre blir de hvis du bløtlegger rosinene først. I denne oppskriften legger vi rosinene i vann før de tilsettes bolledeigen. Rosiner som har vært bløtlagt, gjør bollene ekstra saftige. Med fersk gjær for søt hvetebakst og tryllemiddelet Luftigere bakst, blir dette luftige og saftige rosinboller!

Bolledeig uten egg på et bakebord.

Bolledeig uten egg og melk

Bolledeig uten egg og melk! Med denne grunndeigen på søt gjærbakst kan du lage snurrer, knuter, eller hva du måtte ønske.  

Boller med sjokolade

Boller med sjokolade

Boller med sjokolade smaker alltid godt, og er ofte barnas favoritt! Tips til å bake med sjokolade: jo mørkere den er, jo mindre fett er det i sjokoladen og dermed er den mer egnet til steking. Bruk helst 55 – 70 % sjokolade som hakkes i mindre biter og blandes inn i deigen. /*! elementor …

Boller med sjokolade Read More »

Hveteboller med sukker på toppen.

Hveteboller med sukker

Hveteboller toppet med sukker i forskjellige farger er supre å lage til barneselskapet. Sukkeret farges med konditorfarge og strøs på bollene til slutt. Pynt gjerne med dekorative pyntepinner for å gjøre ekstra stas på bollene!  

Glutenfrie boller med melis på toppen.

Glutenfrie boller

Glutenfrie boller med kjempegod smak! I stedet for å bruke rosiner i oppskriften kan den varieres med hakket sjokolade, nøtter eller annet godt. Litt glasur på toppen gir ekstra smak!

Gjærbakst med blåbær på en rund tallerken.

Gjærbakst med blåbær

Gjærbakst med blåbær er en av høstens delikatesser. I denne oppskriften lager vi snurrer med hjemmelaget blåbærfyll, men med denne søte gjærdeigen kan du lage knuter, boller, stenger eller hva du måtte ønske.

Nugattisnurrer

Nugattisnurrer

Hvetesnurrer med Nugatti smaker kjempegodt og er likt av både store og små! Flere oppskrifter Alle 17.mai Alle merkedager Alle oppskrifter ALLERGIVENNLIGE Andre surdeigsoppskrifter ANLEDNING Baguetter Bakehjelpemidler Barnebursdag Boller Boller og søt hvetebakst Brød Eltefritt Essenser Farsdag Fastelavn Fersk gjær Festkaker Focaccia Formkaker Fyll til kaker og gjærbakst Glutenfritt Halloween Hverdagsbrød Hvetekaker Iskrem Jul Julekaker …

Nugattisnurrer Read More »

Nystekte vaniljeboller med bringebær i muffinsformer.

Vaniljeboller med bringebær

Boller med vaniljekrem og friske bær er godt, og bringebærene kan byttes ut med andre friske bær etter eget ønske.

Scroll to Top