Search
Close this search box.

Dåp

Sjokolademakroner

Sjokolademakroner er perfekt til kaffekoppen. Disse er sprø utenpå og seige inni fylt med nydelig krem av mørk sjokolade.

Ostekake med jordbær og flagg

Ostekake med jordbær

Ostekake med jordbær har en god smak av sommer, men kan serveres året rundt. Dette er en flott festkake man ofte finner på kakebord i fine lag. Ostekaken er laget uten rømme og kan lages i utallige smaksvarianter.

gulrotkake med krem og valnøtter

Gulrotkake med valnøtter

Gulrotkake med valnøtter og en nydelig ostekrem, pyntet med friske blåbær og mynte! Kaken kan enten lages som rund kake, eller i langpanne – det er ditt valg!

Rullekake med smørkrem og syltetøy på et fat.

Rullekake med krem

Rullekake med krem er en slager! Fyllet kan man variere med til det uendelige.

Brownies på en asjett.

Brownie

Hjemmelagde brownies med marsipan og hasselnøtter smaker så godt! Kaken er laget med ekte sjokolade, og den kan stekes i en rund eller firkantet kakeform.

Sommerfuglkake med marsipanlokk og kakepynt.

Sommerfuglkake

Sommerfuglkake er litt krevende, men gøy å lage! Den er laget med en tradisjonell bløtkakebunn, pisket krem og syltetøy. Har kan du variere smakene med banan, jordbær eller bringebær. Kremen kan også lages som en sjokoladekrem ved å tilsette litt kakao.

Sjokoladekake med glasur

Sjokoladekake er kanskje den kaken som er mest bakt her i landet. Ikke så rart – alle elsker jo sjokolade. Her får du en oppskrift på en saftig og god sjokoladekake bakt i en stor langpanne. Kaken inneholder både kefir og lettrømme som gir vår sjokoladekake en utrolig god smak.

Regnbue kake i fire lag.

Regnbuekake

En regnbuekake kan lages på utallige måter… I denne oppskriften har vi valgt å lage den med 4 lag i forskjellige farger, og med en smakfull smørkrem med vaniljesmak. Kaken blir ekstra lekker med drypp og lekker kakepynt langs kanten!

Scroll to Top