Ekstra grove hamburgerbrød
Ekstra grove hamburgerbrød er et sunnere alternativ til fine brød. Denne oppskriften er laget av bakermester Ørjan Eriksen fra Baker- og Konditorlandslaget, for Idun Mors hjemmebakte.
Ekstra grove hamburgerbrød er et sunnere alternativ til fine brød. Denne oppskriften er laget av bakermester Ørjan Eriksen fra Baker- og Konditorlandslaget, for Idun Mors hjemmebakte.
Oppskrift på himmelsk god prinsessekake Prinsessekake kan bakes med kanelfyll, eplefyll eller mandelfyll. Vaniljekremen kommer på toppen av det hele!
Verdens beste kanelsnurrer baker du selv! Kanelsnurrer i bakeform er praktisk å lage når det skal serveres til flere på en gang. Pynt snurrene med sjokoladekrem og mokkabønner – det smaker ekstra godt!
Oppskrift på trøndersk laup bakt med rugmel og anis som gir en karakterisk smak. Laup smaker utmerket sammen med godt smør og brunost!
Klippekrans er fint å servere når du får kaffebesøk. Kransen fylt med bakeklar kransekakemasse og er toppet med høvlede mandler. Gjærdeigen er kan gjerne lages helt uten melk ved å benytte margarin uten melk.
Snurrer med rabarbra og brun farin smaker utrolig godt sammen. I denne oppskriften lager vi små snurrer i muffinsformer. Ønsker du heller å lage de i andre former, kan du bruke samme deig til det. Husk bare på at større bakverk krever lenger steketid.
Hvetestang med vaniljekrem og kanelfyll er noe de fleste liker. I denne oppskriften bruker vi en lettlaget vaniljekrem, men ønsker du å lage kremen fra bunnen av, kan du bruke denne oppskriften på vaniljekrem. Venter du kanskje gode venner på kaffe, vil denne deilige hvetestangen være helt perfekt å servere!
Grov focaccia med malt som gir ekstra god smak og farge på brødet. Focaccia er et veldig godt og luftig brød som er egnet å servere ved siden av god mat. Har du ikke bakte focaccia før, så kan vi love det er verdt et forsøk.
Grove glutenfrie muffins toppet med solsikkefrø. Dette er ikke søte muffins, men glutenfrie rundstykker som er bakst i muffinsformer.