Focaccia

Nystekt glutenfri focaccia.

Glutenfri focaccia

Glutenfri focaccia som smaker godt ved siden av salat, gryteretter, tapas, grillmat eller som sandwich med godt pålegg. Oppskriften er uten melk og egg, så denne vil passe godt til de som ikke tåler det.

Nystekt focaccia med oliven på en bakerist.

Focaccia

Focaccia er et italiensk brød laget på mel, gjør, salt  olivenolje og vann. Brødet er ofte toppet med urter, tomater eller oliven. Brødet smaker særdeles godt alene, men nytes ofte som tilbehør ved siden av annen god mat som tapas og andre retter.

Oppskåret grov focaccia på en trefjøl.

Grov focaccia

Grov focaccia med malt som gir ekstra god smak og farge på brødet. Focaccia er et veldig godt og luftig brød som er egnet å servere ved siden av god mat. Har du ikke bakte focaccia før, så kan vi love det er verdt et forsøk.

Oppskåret saftig focaccia med cherrytomater på en trefjøl.

Saftig focaccia

Hjemmelaget og saftig focaccia, som smaker supergodt til tapas, supper, salater eller bare som snack med god vin i godt selskap!

Focaccia med surdeig

Focaccia med surdeig

Focaccia med surdeig har en smak og konsistens, som virkelig setter en ekstra piff på tapasbordet eller pikniken. Focaccia-deigen er løs, og skal heve lenge for få frem den gode smaken. I denne oppskriften har vi brukt en bakeklar surdeig som kan kjøpes i butikken, men den kan fint erstattes med din egen surdeigskultur.

Scroll to Top