Fyll til kaker og gjærbakst

Hjemmelaget eplekake med vaniljekrem.

Eplekake

Eplekake med vaniljesaus eller vaniljekrem? Eplekake med vaniljekrem er høsten største favorittkake. I denne oppskriften bruker vi lettlaget vaniljekrem, men ønsker du å lage kremen selv kan du se denne oppskriften på vaniljekrem. Eplekaken er saftig og god, og du kommer garantert til å bake den flere ganger.

Nystekt hvetestang med vaniljekrem og melisglasur.

Hvetestang med vaniljekrem

Hvetestang med vaniljekrem og kanelfyll er noe de fleste liker. I denne oppskriften bruker vi en lettlaget vaniljekrem, men ønsker du  å lage kremen fra bunnen av, kan du bruke denne oppskriften på vaniljekrem. Venter du kanskje gode venner på kaffe, vil denne deilige hvetestangen være helt perfekt å servere!

Verdens beste kake på et rektangulært fat.

Verdens beste

Verdens beste eller Kvæfjordkake – kjært barn har mange navn. Dette er en tradisjonell og fantastisk god kake, som ofte er å finne på kakebordet i større anledninger.

Glutenfri kake med vaniljekrem og jordbær.

Glutenfri kake

Glutenfri kake med deilig nøttebunn, vaniljekrem og sommerens friske frukter. Mmm…

Nystekte skolehorn med vaniljekrem, glasur og kokos.

Skolehorn med vaniljekrem

Skolehorn er rett og slett en skolebolle i ny drakt! De er bakt som søte horn med vaniljekrem og kokos, og er en artig vri på de tradisjonelle skolebollene. I denne oppskriften bruker vi en lettlaget vaniljekrem. Ønsker du heller å lage kremen fra bunnen av, kan du bruke denne oppskriften.

Jordbærterte på en bakerist.

Jordbærterte

En fristene terte med friske bær og vaniljekrem – noe de aller fleste vil like!

Bløtkake med romkrem i kakestykke.

Romkake

Romkake er en gammel klassiker. I denne oppskriften lager vi sukkerbrød bra bunnen av, men bruker en lettlaget romkrem. Kaken pyntes etter eget ønske. Les også: SLIK LAKER DU PERFEKT SUKKERBRØD

Scroll to Top