Glutenfritt

Makroner i forskjellige farger på en asjett.

Makroner

Makroner eller "macarons" som de heter på fransk, er sprø utenpå og seige inni, og fylt med en nydelig krem. Lekre saker, både å se på og spise!

Glutenfri kake med vaniljekrem og jordbær.

Glutenfri kake

Glutenfri kake med deilig nøttebunn, vaniljekrem og sommerens friske frukter. Mmm…

Hjemmelaget vaniljekrem i en skål.

Vaniljekrem

Du trenger egg, vaniljestang, mel, sukker, maizenna og gelatinplater for å lage hjemmelaget vaniljekrem. Ønsker du å lage en lettlaget men vel så smakfull vaniljekrem, kan du velge å bruke Idun Kakefyll med vaniljesmak.

Startoskake pyntet med jordbær på et fat.

Stratoskake

En skikkelig smaksbombe med Stratos og ekte marsipan – også er den i tillegg glutenfri!

Nystekte glutenfrie horn med ost og skinke.

Glutenfrie horn med ost og skinke

Glutenfrie horn med ost og skinke er et godt alternativ til brødskiva i matpakken eller som turmat. Hornene kan fylles med det du liker best!

Konfekt med nougat og appelsin.

Konfekt med nougat

Hjemmelaget konfekt med nougat med nougat Konfekt er slettes ikke vanskelig å lage selv, og vi tør å påstå at den beste konfekten lager du selv hjemme på kjøkkenbenken. Men, det er viktig å bruke gode og smakfulle ingredeinser. I denne oppskriften bruker vi ODENSE ekte marsipan med 50 % mandler for den gode smakens …

Konfekt med nougat Read More »

Salt karamellsaus i et syltetøyglass.

Salt karamellsaus

Hjemmelaget karamellsaus smaker utrolig godt og er ikke vanskelig å lage fra bunnen av. 

Nystekte glutenfrie kanelboller på en bakerist.

Glutenfrie kanelboller

Glutenfri gjærbakst Glutenfrie kanelboller med smakfullt kanelfyll som er laget med brun farin. Den brune farinen gir kanelbollene en ekstra god smak på baksten. Ikke forveksle brun farin med brunt sukker, men velg den typen skal må stå kjølig for ikke å klumpe seg. Har du ikke brun farin, kan du selvsagt bruke hvitt eller …

Glutenfrie kanelboller Read More »

Scroll to Top