Glutenfritt

Makroner med sjokolade

Makroner med sjokolade

Makroner med ganache Makroner med sjokolade er en av de mest populære makronene. Alle liker sjokolade, så det kan vi godt forstå. I denne oppskriften bruker vi kakao i makronene og fyller de med en bløt og smakfull ganache av ekte sjokolade.   Mandelmel Når du velger mandelmel, er det viktig at det du bruker …

Makroner med sjokolade Read More »

Røde og gule makroner med vaniljefyll.

Makroner med vaniljefyll

Makroner med smak av vanilje Makroner med vaniljefyll har en mild og god smak. De kan godt lages med farger, eller helt uten om du heller ønsker lyse makroner som definerer vaniljen.   Holdbarhet på makroner Hjemmelagde makroner smaker best etter at de har ligget et par dager kjølig. Da har de best konsistens og …

Makroner med vaniljefyll Read More »

Daim iskake på et fat.

Daim iskake

Oppskrift på iskake med daim Daim iskake er en populær kake å lage blant frossne kaker – ikke så rart, for den er kjempegod. Både store og små like denne kaken, og den passer like fint til dessert som til å servere til finere anledninger. Alternativ pynt på kaken: DAIM STRØSSEL

Kokosboller med bringebærkrem på en tallerken.

Koksboller med bringebærkrem

Oppskrift på hjemmelagde kokosboller Hjemmelage kokosboller med bringebærkrem smaker veldig godt og det er gøy å lage de selv. I denne oppskriften lager vi bunner av ferdigkjøpt ODENSE Ekte marsipan med 50 % mandler. Det er kun marsipan med minst 50 % innhold av mandler som egner seg til steking. Man kan også bruke småkjeks …

Koksboller med bringebærkrem Read More »

Kokosboller på et fat.

Kokosboller

Verdens beste kokosboller lager du selv Hjemmelagde kokosboller er supergodt og ganske enklet å lage. Dessuten har kokosboller mindre kalorier enn i de fleste andre kaker, så man kan jo unne seg disse herlighetene litt oftere.   Kokosboller med lakris eller andre smaker Mange er veldig glad i lakrissmak. Du kan enkelt smaksette fyllet med …

Kokosboller Read More »

Scroll to Top