Julekaker

Kransekakestenger med nougat

Kransekakestenger med nougat

Kransekakestenger med nougat er lett å lage med ferdigkjøpt kransekakemasse! Disse stengene er fylt med bløt nougat og dyppet i sjokolade som gjør kransekakestengene supergode.

Nystekte havreflarn i en kakeboks.

Havreflarn

Havreflarn er en av julens beste julekaker og er populært blant både barn og voksne. I denne oppskriften bruker vi lys sirup. Bruker du mørk sirup, blir kakene mørkere og får mer smak.   Havreflarn med sjokolade? For ekstra smak på havreflarnene, kan man pensle baksiden med smeltet sjokolade.

Sarah Barnhardt i langpanne på en marmorplate.

Sarah bernhard i langpanne

Sarah Bernhardt i langpanne er en kjempepopulær kake, som ofte er å finne på kakebordet. Med en seig nøttebunn og en nydelig sjokoladekrem, er dette en kake som de fleste liker. Du kommer garantert til å bake den igjen – så god er den!

Napoleonshatter på et hvitt fat.

Napoleonshatter

Napoleonshatter er opprinnelig en dansk klassiker, men disse smaker så godt at de må du prøve!

Trysilsnipper på en bakrist.

Trysilsnipper

Trysilsnipper, surmelksnipper, tjukksnipper eller rett og slett bare snipper – uansett lokalt navn er dette tykke og myke snipper som det ble lagd mye i gamledager og er kjempegode!

Rund delfiakake med ritz kjeks

Rund delfiakake

Oppskrift på rund delfiakake uten marsipan Rund delfiakake er like enkel å lage som den klasssike i brødform. I denne oppskriften bruker vi ikke marsipan og vi har byttet ut Per kjeks med Ritz kjeks for å få bittelitt salt med i kaken. Litt salt smaker bare godt ved siden av den fete sjokoladen som …

Rund delfiakake Read More »

Kokosboller med bringebærkrem på en tallerken.

Koksboller med bringebærkrem

Oppskrift på hjemmelagde kokosboller Hjemmelage kokosboller med bringebærkrem smaker veldig godt og det er gøy å lage de selv. I denne oppskriften lager vi bunner av ferdigkjøpt ODENSE Ekte marsipan med 50 % mandler. Det er kun marsipan med minst 50 % innhold av mandler som egner seg til steking. Man kan også bruke småkjeks …

Koksboller med bringebærkrem Read More »

Smørkranser på en juletallerken.

Smørkranser

Smørkranser er gode gammeldagse julekaker som lages kun av mel, melis og smør. Vi pensler kakene med sammenvispet egg og pynter litt ekstra med perlesukker. Dette er enkle og gode julekaker de fleste vil like.

Scroll to Top