Lapper
Lapper eller sveler – kjært barn har mange navn. Du vil nesten ikke tro hvor mange lapper det lages på tvers av Norges land hver dag. Lappene er tydeligvis veldig populært til både frokost, lunsj eller som kveldskos!
Lapper eller sveler – kjært barn har mange navn. Du vil nesten ikke tro hvor mange lapper det lages på tvers av Norges land hver dag. Lappene er tydeligvis veldig populært til både frokost, lunsj eller som kveldskos!
Lapper med kefir eller kulturmelk! I denne oppskriften er det chiafrø som gir en ekstra konsistens ved siden av tilskudd til fiber og vitaminer. Lapper smaker godt året rundt, og serveres ofte med syltetøy, rømme, eller brunost.
Frokostlapper med havregryn, frisk frukt, nøtter og honning er kjempegodt til frokost! Det er lov å kose seg litt ekstra i helgene med noe annet en gang i mellom. Lapper med havregryn er et fint alternativ til den vanlige frokosten – og så smaker det så godt!
Deilige lapper med sjokolade på 1-2-3! Lapper med sjokolade smaker helt nydelig! Både store og små liker disse, og de kan like gjerne lages som en dessert som til kveldskos med familien.
Hvordan lage sveler Sveler er ganske enkelt å lage, og smaker godt sammen med rømme, syltetøy eller rørte bær. Røra består av egg, sukker mel, natron, hornsalt, syrnet melk og smør som røres sammen. De skal stekes på begge sider i en varm stekepanne, og de skal være omtrent 15 – 18 cm i diameter. …
Oppskrift på lapper med surdeig Lapper med surdeig smaker ekstra godt. Surdeigen gir en litt fyldigere smak, og sammen med vaniljeessens og kulturmelk, blir det et smakfullt resultat. Oppskriften rekker omtrent til 20 lapper du kan servere med rømme, rørte bær eller ditt favorittsyltetøy. Rørte bær inneholder hele 80 % sommersøte bær og er ikke …