Search
Close this search box.

Marsipan

Marsipanegg i marshmallowsreder

Marsipanegg i marshmallowsreder

Søtere bakst til påske skal man lete lenge etter! Vi snakker luftige og myke reder av marshmallows, med en mild smak av vanilje og ristet kokos. "Redene" toppes med søte marsipanegg – nydelige både som pynt og til å spise opp! Flere påskeoppskrifter Alle Påske Alle Alle Påske Klipeekrans Sjokoladekake med glasur Knuter med sitron …

Marsipanegg i marshmallowsreder Read More »

Cookies med marsipan og sjokolade

Cookies med marsipan og sjokolade

Denne deigen kan lages mange dager i forveien, og ligge klar i kjøleskapet. Skjær av noen skiver og stek når du får lyst på noen nybakte cookies!

Nystekte lyse muffins med pynt på toppen.

Lyse muffins med påskeegg

Lyse muffins med påskeegg med en god smak av vanilje er et godt utgangspunkt, og det tar kun en halv time å lage de. Du kan tilsette røren smak som sjokoladebiter, friske bær eller andre spennende smaker hvis du ønsker det.

Epleroser på et hvitt stettfat.

Epleroser med marsipan

Fantastisk flotte og gode epleroser som garantert vil imponere gjestene dine om du serverer disse som dessert. 

Sommerfuglkake med marsipanlokk og kakepynt.

Sommerfuglkake

Sommerfuglkake er litt krevende, men gøy å lage! Den er laget med en tradisjonell bløtkakebunn, pisket krem og syltetøy. Har kan du variere smakene med banan, jordbær eller bringebær. Kremen kan også lages som en sjokoladekrem ved å tilsette litt kakao.

Rabarbrapai med iskrem på en tallerken.

Rabarbrapai med marsipan

Kake med rabarbra Rabarbrapai med marsipan er en god sommerkake som passer like godt å servere til dessert som til en god kopp kaffe. Kaken smaker godt alene, men smaker enda bedre hvis den serveres sammen med en god vaniljeis eller vaniljesaus.

Kokosboller med bringebærkrem på en tallerken.

Koksboller med bringebærkrem

Hjemmelage kokosboller med bringebærkrem smaker veldig godt og det er gøy å lage de selv. I denne oppskriften lager vi bunner av ferdigkjøpt ODENSE Ekte marsipan med 50 % mandler.

Rullekake med marsipanlokk

Rullekake med marsipanlokk

Rullekake med marsipanlokk er en utrolig god kake, som passer til alt fra 17.mai til bursdagsfeiringen. Pynt med friske bringebær, mynte og makroner – og det blir garantert god stemning når denne kaken settet på bordet!

Lukket valnøttkake

Lukket valnøttkake

Det er mange gode grunner til at lukket valnøttkake har blitt en klassiker. Fylt med deilig valnøttkrem og toppet med et vakkert marsipanlokk… denne kaken er virkelig en sann fest å servere!

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer med mandelfyll

Det er aldri feil å bake kanelsnurrer. Her finner du oppskrift på skikkelig saftige kanelsnurrer med mandelfyll! Og: for enda luftigere snurrer bruker vi bakehjelpemiddelet Luftigere Bakst. Prøv det, og du vil merke forskjellen!

Scroll to Top