Search
Close this search box.

Natron

Banan og Nugattimuffins

La oss fortsette jobben som matreddere og spar penger i samme slengen ved å unngå å kaste bananer. Lag i stedet saftige og gode bananmuffins, men med en Nugattitvist! 

Sjokolademuffins med karamellfudge

Sjokolademuffins med karamellfudge er en smakskombinasjon som har kommet for å bli! Og med god grunn, for det er en himmelsk kombinasjon. Dette er luftige og saftige muffins med en kjerne av karamellfudge, toppet med en luftig mascarponekrem. Disse blir spesielt gode med litt salt topping, som peanøtter eller popcorn.

Bløtekakevafler - Bløtkake-vafler

Bløtkake-vafler

Noen ganger får man lyst på bløtkake, men orker ikke å sette i gang med en hel kake. Da kan det være greit å finne fram vaffeljernet og lage en godt, men enkelt, alternativ! Nystekte vafler toppet med søt krem og norske jordbær. Perfekte til 17.mai og andre feiringer er de også! Ps, se andre …

Bløtkake-vafler Read More »

Flettebrød med timian oppi en kurv.

Formkake i langpanne

Formkake i langpanne eller i rund form – du bestemmer hva som passer deg best.

Nystekte smultringer på et hvitt fat.

Smultringer

Smultringer er godt å spise året rundt, men for de fleste av oss er smultringen en typisk julekake.  Denne oppskriften er til rundt 40 gode smultringer, som du kan kose deg med når du vil!

Lapper

Lapper eller sveler – kjært barn har mange navn. Du vil nesten ikke tro hvor mange lapper det lages på tvers av Norges land hver dag. Lappene er tydeligvis veldig populært til både frokost, lunsj eller som kveldskos!

Nystekte amerikanske pannekaker på en asjett

Amerikanske pannekaker

Amerikanske pannekaker er tradisjonelt sett små tykke og luftige lapper. I denne pannekakerøren bruker vi kulturmelk og natron som hever lappene litt ekstra!

Brune pinner

Brune pinner

Brune pinner med hakkede nøtter er en av julens store favoritter. De er enkle å lage, har en lang holdbarhet og smaker kjempegodt! I denne oppskriften topper vi de brune pinnene med pistasjkjerner, perlesukker og grovhakkede mandler, men du kan også lage en blanding av hasselnøtter, valnøtter, peanøtter – eller de nøttene du liker aller …

Brune pinner Read More »

Krydderkake oppskåret i skiver på en hvit asjett.

Kryderkake med sjokolade

Krydderkake med valnøtter og sjokolade! Formkaker lages ofte en brødform for å få den fine fasongen som lett skjæres opp i skiver. Kaken kan også lages i en større kakeform, men du får da et flatere resultat. Steketiden må også reduseres til ca. 30 – 40 minutter.  

Muffins til halloween med kremostglasur.

Muffins til halloween

Muffins til halloween er veldig greit å bake, siden alle liker muffins. Disse er pyntet med spindelvev av kremostglasur og smeltet sjokolade.

Scroll to Top