Search
Close this search box.

Ostekake

Ostekake med Smash!

Dette er en deilig og mektig sjokolade-ostekake som grenser til konfektkake og moussekake. Så den er perfekt til større selskaper. 

Ostekake med Nugattisaus

Dette er en silkemyk ostekake marmorert med Nugatti, og en klassisk kjeksbunn. Selv om den skal en tur i ovnen er den lettere å lage en andre bakte ostekaker da denne ikke trenger vannbad.  

Ostekake med pepperkakesaus

Ostekake med pepperkakesaus

Ostekake kanspises året rundt og er perfekt til jul. Denne smaker frisk appelsin og kremost, og er perfekt pepperkake-krydret med pepperkakesaus i kaken, og pepperkaker i bunnen.

Ostekake med pepperkakebunn

Ostekake med pepperkakebunn

Ostekake med pepperkakebunn er den perfekte juledesserten! Nydelig til kaffen både i adventstiden og i romjula. Appelsinen og pepperkakene sammen gir en herlig juleharmoni, og ostekremen er perfekt myk.

Ostekake med jordbær og flagg

Ostekake med jordbær

Ostekake med jordbær har en god smak av sommer, men kan serveres året rundt. Dette er en flott festkake man ofte finner på kakebord i fine lag. Ostekaken er laget uten rømme og kan lages i utallige smaksvarianter.

Bakt ostekake med pasjonsfrukt

Bakt ostekake

Stekt ostekake får en fyldig smak, og passer godt som dessert eller som noe godt til kaffen!

Ostekake med bringebær i flere lag.

Ostekake med bringebær

Ostekake med bringebær i flere lage er en flott skue. Kaken er ikke vanskelig å lage, men det tar litt tid å lage den. Ostekaken er en superflott kake du kan være stolt av å servere!

Ostekake med appensingele

Ostekake med appelsingelé

Ostekake med appelsingele smaker friskt og godt – en enkel kake som passer fint å servere til de fleste anledninger. Ønsker du en annen smak på geléen, kan du bytte ut med den smaken du selv foretrekker.  

Ostekake med sjokolade

Ostekake med sjokolade

Ostekake med sjokolade i både bunnen og ostekremen smaker fantastisk godt! Denne kaken passer til de fleste anledninger – fra den store festen til kaffekosen. Kaken inneholder ikke gelatin. For en glutenfri variant av ostekaken: bruk glutenfri kjeks, som for eksempel Havredigestive fra Semper.

Scroll to Top