Øvrige hevemidler

Flettebrød med timian oppi en kurv.

Formkake i langpanne

Formkake i langpanne eller i rund form – du bestemmer hva som passer deg best.

Nystekte lapper stablet på en asjett.

Lapper

Lapper eller sveler – kjært barn har mange navn. Du vil nesten ikke tro hvor mange lapper det lages på tvers av Norges land hver dag. Lappene er tydeligvis veldig populært til både frokost, lunsj eller som kveldskos!

Nystekte amerikanske pannekaker på en asjett

Amerikanske pannekaker

Amerikanske pannekaker er tradisjonelt sett små tykke og luftige lapper. I denne pannekakerøren bruker vi kulturmelk og natron som hever lappene litt ekstra!

Nystekt sjokoladekake i langpanne, pyntet med non-stop.

Sjokoladekake i langpanne

Sjokoladekake i langpanne er lett å lage og et praktisk valg når kaken skal serveres til mange. Sjokoladekake blir ofte bakt til skoleavslutninger, barnebursdag og til kakelotterier. Kaken er laget med kefir som gir en smakfull og saftig kake de fleste liker.

Krydderkake oppskåret i skiver på en hvit asjett.

Kryderkake med sjokolade

Krydderkake med valnøtter og sjokolade! Formkaker lages ofte en brødform for å få den fine fasongen som lett skjæres opp i skiver. Kaken kan også lages i en større kakeform, men du får da et flatere resultat. Steketiden må også reduseres til ca. 30 – 40 minutter.  

Bringebærsmash kake på en rosa asjett.

Bringebærsmash!

Mmmm… en skikkelig lekker og frisk formkake med sprø smash! 

Banankake i hvit form.

Banankake

Denne formkaken med banan er supersaftig og smaker himmelsk godt!

Nystekte lapper med kefir på en trefjøl.

Lapper med kefir

Lapper med kefir eller kulturmelk! I denne oppskriften er det chiafrø som gir en ekstra konsistens ved siden av tilskudd til fiber og vitaminer. Lapper smaker godt året rundt, og serveres ofte med syltetøy, rømme, eller brunost.

Nystekte frokostlapper med havregryn.

Frokostlapper med havregryn

Frokostlapper med havregryn, frisk frukt, nøtter og honning er kjempegodt til frokost! Det er lov å kose seg litt ekstra i helgene med noe annet en gang i mellom. Lapper med havregryn er et fint alternativ til den vanlige frokosten – og så smaker det så godt!

Scroll to Top