Lapper
Lapper eller sveler – kjært barn har mange navn. Du vil nesten ikke tro hvor mange lapper det lages på tvers av Norges land hver dag. Lappene er tydeligvis veldig populært til både frokost, lunsj eller som kveldskos!
Lapper eller sveler – kjært barn har mange navn. Du vil nesten ikke tro hvor mange lapper det lages på tvers av Norges land hver dag. Lappene er tydeligvis veldig populært til både frokost, lunsj eller som kveldskos!
Amerikanske pannekaker er tradisjonelt sett små tykke og luftige lapper. I denne pannekakerøren bruker vi kulturmelk og natron som hever lappene litt ekstra!
Pannekaker er superenkelt å lage, og er populært hos både barn og voksne i alle aldre. Man kan lage pannekaker til frokost, middag og som kveldskos. Hvor søte de skal være avhenger selvsagt av hvor mye sukker man har i. Vil du lage grove pannekaker, kan man bytte ut opptil halvparten av melet med sammalt …
Pannekake-kake med krem! En artig og enkel sommerdessert, som man kan lage uten de store forberedelsene.
Lapper med kefir eller kulturmelk! I denne oppskriften er det chiafrø som gir en ekstra konsistens ved siden av tilskudd til fiber og vitaminer. Lapper smaker godt året rundt, og serveres ofte med syltetøy, rømme, eller brunost.
Frokostlapper med havregryn, frisk frukt, nøtter og honning er kjempegodt til frokost! Det er lov å kose seg litt ekstra i helgene med noe annet en gang i mellom. Lapper med havregryn er et fint alternativ til den vanlige frokosten – og så smaker det så godt!
Deilige lapper med sjokolade på 1-2-3! Lapper med sjokolade smaker helt nydelig! Både store og små liker disse, og de kan like gjerne lages som en dessert som til kveldskos med familien.
Pannekaker med surdeig gir skikkelig gode pannekaker, da surdeigen gir en god smak og aroma på pannekakene. Spis de gjerne med rømme, friske bær eller et godt syltetøy. Kanskje du er av den som elsker smør og brunost på? Uansett, disse pannekakene tipper vi du vil lage flere ganger!