PANNESTEKT

Nystekte lapper stablet på en asjett.

Lapper

Lapper eller sveler – kjært barn har mange navn. Du vil nesten ikke tro hvor mange lapper det lages på tvers av Norges land hver dag. Lappene er tydeligvis veldig populært til både frokost, lunsj eller som kveldskos!

Nystekte amerikanske pannekaker på en asjett

Amerikanske pannekaker

Amerikanske pannekaker er tradisjonelt sett små tykke og luftige lapper. I denne pannekakerøren bruker vi kulturmelk og natron som hever lappene litt ekstra!

Pannekaker med blåbær.

Pannekaker

Pannekaker er superenkelt å lage, og er populært hos både barn og voksne i alle aldre. Man kan lage pannekaker til frokost, middag og som kveldskos. Hvor søte de skal være avhenger selvsagt av hvor mye sukker man har i. Vil du lage grove pannekaker, kan man bytte ut opptil halvparten av melet med sammalt …

Pannekaker Read More »

Tortilla lefser stablet oppå hverandre.

Tortilla

Hjemmelagde tortillas, som passer perfekt til meksikanske retter som tacos og burritos.

Pannekake kake med krem og friske jordbær på toppen.

Pannekake kake med krem

Pannekake-kake med krem! En artig og enkel sommerdessert, som man kan lage uten de store forberedelsene. 

Nystekte lapper med kefir på en trefjøl.

Lapper med kefir

Lapper med kefir eller kulturmelk! I denne oppskriften er det chiafrø som gir en ekstra konsistens ved siden av tilskudd til fiber og vitaminer. Lapper smaker godt året rundt, og serveres ofte med syltetøy, rømme, eller brunost.

Nystekte frokostlapper med havregryn.

Frokostlapper med havregryn

Frokostlapper med havregryn, frisk frukt, nøtter og honning er kjempegodt til frokost! Det er lov å kose seg litt ekstra i helgene med noe annet en gang i mellom. Lapper med havregryn er et fint alternativ til den vanlige frokosten – og så smaker det så godt!

Nystekte lapper med sjokolade stablet på en asjett.

Lapper med sjokolade

Deilige lapper med sjokolade på 1-2-3! Lapper med sjokolade smaker helt nydelig! Både store og små liker disse, og de kan like gjerne lages som en dessert som til kveldskos med familien.

Nystekte pannekaker med surdeig på en tallerken,.

Pannekaker med surdeig

Pannekaker med surdeig gir skikkelig gode pannekaker, da surdeigen gir en god smak og aroma på pannekakene. Spis de gjerne med rømme, friske bær eller et godt syltetøy. Kanskje du er av den som elsker smør og brunost på? Uansett, disse pannekakene tipper vi du vil lage flere ganger!

Scroll to Top