PANNESTEKT

Nystekte lapper med sjokolade stablet på en asjett.

Lapper med sjokolade

Deilige lapper med sjokolade på 1-2-3! Lapper med sjokolade smaker helt nydelig! Både store og små liker disse, og de kan like gjerne lages som en dessert som til kveldskos med familien.

Nystekte pannekaker med surdeig på en tallerken,.

Pannekaker med surdeig

Pannekaker med surdeig gir skikkelig gode pannekaker, da surdeigen gir en god smak og aroma på pannekakene. Spis de gjerne med rømme, friske bær eller et godt syltetøy. Kanskje du er av den som elsker smør og brunost på? Uansett, disse pannekakene tipper vi du vil lage flere ganger!

Nystekte MRF sveler stablet oppå hverandre.

Sveler

Hvordan lage sveler Sveler er ganske enkelt å lage, og smaker godt sammen med rømme, syltetøy eller rørte bær. Røra består av egg, sukker mel, natron, hornsalt, syrnet melk og smør som røres sammen. De skal stekes på begge sider i en varm stekepanne, og de skal være omtrent 15 – 18 cm i diameter. …

Sveler Read More »

Nystekte pannekaker uten egg og melk.

Pannekaker uten egg

Oppskrift på pannekaker uten egg og melk Pannekaker uten egg og melk. I denne oppskriften bruker vi havremelk, men dette kan erstattes med blant annet rismelk eller soyamelk. Smaken blir dog en litt annen når havremelken erstattes. Med denne oppskriften på pannekaker uten egg og med havremelk (eller rismelk/soyamelk), vil oppskriften også være ypperlig til …

Pannekaker uten egg Read More »

Nystekte grove pannekaker på en tallerken.

Grove pannekaker

Oppskrift på grove pannekaker Grove pannekaker med sammalt hvete og havregryn inneholder litt mer kostfiber, vitaminer, og mineraler enn pannekaker laget kun på hvetemel. De metter lenger og smaker godt. Pannekaker er populært å lage til middag blant småbarnsfamilier og disse grove pannekakene kan du lage med god samvittighet. Oppskriften er helt uten sukker, men …

Grove pannekaker Read More »

Nystekte lapper med surdeig.

Lapper med surdeig

Oppskrift på lapper med surdeig Lapper med surdeig smaker ekstra godt. Surdeigen gir en litt fyldigere smak, og sammen med vaniljeessens og kulturmelk, blir det et smakfullt resultat. Oppskriften rekker omtrent til 20 lapper du kan servere med rømme, rørte bær eller ditt favorittsyltetøy. Rørte bær inneholder hele 80 % sommersøte bær og er ikke …

Lapper med surdeig Read More »

Scroll to Top