Pølse- og hamburgerbrød

Nystekt brød uten gjær på en trefjøl.

Ekstra grove hamburgerbrød

Ekstra grove hamburgerbrød er et sunnere alternativ til fine brød. Denne oppskriften er laget av bakermester Ørjan Eriksen fra Baker- og Konditorlandslaget, for Idun Mors hjemmebakte.

Pølser i hjemmelagde pølsebrød.

Hjemmelagde pølsebrød

Hjemmelagde pølsebrød løfter opplevelsen av å spise pølser, for det smaker virkelig godt! Disse pølsebrødene er halvgrove som gjør deg god og mett lenger. Med denne oppskriften kan også lage hamburgerbrød eller pinnebrød, hvis du heller ønsker det.

Bolledeig uten egg på et bakebord.

Brioche hamburgerbrød

Lag hamburgerbrød slik de beste utestedene gjør det – myke, deilige og smakfulle!

Innbakte pølser stablet på en tallerken.

Innbakte pølser

Oppskrift på innbakte pølser Innbakte pølser er kjempegodt og veldig populært blant barn. Derfor er innbakte pølser ofte både smart og godt å servere i barneselskap. Ønsker du grovere deig rundt pølsene, kan halvparten av hvetemelet erstattes med sammalt hvetemel. Du trenger i dette tilfellet å spe på deigen med bittelitt vann, slik at den …

Innbakte pølser Read More »

Pølse i blomst av gjærbakst.

Pølse i blomst

Pølser i bursdagsselskap Pølse som er innbakt og formet til en blomst er artig å servere i barnebursdager – barna elsker! Alle barn elsker jo pølser, og i stedet for å servere pølser på tradisjonelt vis med lomper eller hjemmelagde pølsebrød, kan man lage disse flotte blomstene. Deigen er i tillegg grov, slik at man …

Pølse i blomst Read More »

Hamburgere med sorte hamburgerbrød.

Sorte hamburgerbrød

Er du glad i å pimpe opp hamburgeren, vil disse sorte hjemmelagde hamburgerbrødene være midt i blinken. Gjestene dine vil i alle fall ikke glemme dette måltidet på en stund! Med litt sort konditorfarge kan du trylle frem disse iøynefallende brødene, mens smaken vil være den samme gode!

Scroll to Top