Formkake i langpanne
Formkake i langpanne eller i rund form – du bestemmer hva som passer deg best.
God og luftig hjemmelaget loff! Mange strever med å få loffen lett og luftig. Det er flere ting underveis i bakingen som bidrar til dette, for eksempel må deigen eltes og heves lenge nok.
Ekstra grove hamburgerbrød er et sunnere alternativ til fine brød. Denne oppskriften er laget av bakermester Ørjan Eriksen fra Baker- og Konditorlandslaget, for Idun Mors hjemmebakte.
Oppskrift på himmelsk god prinsessekake Prinsessekake kan bakes med kanelfyll, eplefyll eller mandelfyll. Vaniljekremen kommer på toppen av det hele!
Pizza med egg og asparges! En hjemmelaget pizza med ny vri som virkelig er verdt et forsøk. Noen ganger rekker man ikke å planlegge innkjøpene like godt, og her får du brukt opp litt rester og unngår å kaste mat.
Verdens beste kanelsnurrer baker du selv! Kanelsnurrer i bakeform er praktisk å lage når det skal serveres til flere på en gang. Pynt snurrene med sjokoladekrem og mokkabønner – det smaker ekstra godt!
Oppskrift på trøndersk laup bakt med rugmel og anis som gir en karakterisk smak. Laup smaker utmerket sammen med godt smør og brunost!
Hvetestang med vaniljekrem og kanelfyll er noe de fleste liker. I denne oppskriften bruker vi en lettlaget vaniljekrem, men ønsker du å lage kremen fra bunnen av, kan du bruke denne oppskriften på vaniljekrem. Venter du kanskje gode venner på kaffe, vil denne deilige hvetestangen være helt perfekt å servere!
Amerikanske pannekaker er tradisjonelt sett små tykke og luftige lapper. I denne pannekakerøren bruker vi kulturmelk og natron som hever lappene litt ekstra!
Marengs som er dyppet i sjokolade smaker helt nydelig! Disse marengstoppene kan serveres i utallige anledninger. De tåler godt å stå i romtemperatur over lang tid, og pynter opp et hvert kakebord!