PRODUKTER

Flettebrød med timian oppi en kurv.

Formkake i langpanne

Formkake i langpanne eller i rund form – du bestemmer hva som passer deg best.

Oppskåret hjemmelaget loff med smør.

Hjemmelaget loff

God og luftig hjemmelaget loff! Mange strever med å få loffen lett og luftig. Det er flere ting underveis i bakingen som bidrar til dette, for eksempel må deigen eltes og heves lenge nok.

Nystekt brød uten gjær på en trefjøl.

Ekstra grove hamburgerbrød

Ekstra grove hamburgerbrød er et sunnere alternativ til fine brød. Denne oppskriften er laget av bakermester Ørjan Eriksen fra Baker- og Konditorlandslaget, for Idun Mors hjemmebakte.

Prinsessekake med kanelfyll og vaniljekrem på en tallerken.

Prinsessekake

Oppskrift på himmelsk god prinsessekake Prinsessekake kan bakes med kanelfyll, eplefyll eller mandelfyll. Vaniljekremen kommer på toppen av det hele!

Hjemmelaget pizza med egg og asparges.

Pizza med egg og asparges

Pizza med egg og asparges! En hjemmelaget pizza med ny vri som virkelig er verdt et forsøk. Noen ganger rekker man ikke å planlegge innkjøpene like godt, og her får du brukt opp litt rester og unngår å kaste mat.

Nystekte kanelsnurrer i bakeform.

Kanelsnurrer i bakeform

Verdens beste kanelsnurrer baker du selv! Kanelsnurrer i bakeform er praktisk å lage når det skal serveres til flere på en gang. Pynt snurrene med sjokoladekrem og mokkabønner – det smaker ekstra godt!

Nystekte laup på en trefjøl.

Laup fra trønderlag

Oppskrift på trøndersk laup bakt med rugmel og anis som gir en karakterisk smak. Laup smaker utmerket sammen med godt smør og brunost!

Nystekt hvetestang med vaniljekrem og melisglasur.

Hvetestang med vaniljekrem

Hvetestang med vaniljekrem og kanelfyll er noe de fleste liker. I denne oppskriften bruker vi en lettlaget vaniljekrem, men ønsker du  å lage kremen fra bunnen av, kan du bruke denne oppskriften på vaniljekrem. Venter du kanskje gode venner på kaffe, vil denne deilige hvetestangen være helt perfekt å servere!

Nystekte amerikanske pannekaker på en asjett

Amerikanske pannekaker

Amerikanske pannekaker er tradisjonelt sett små tykke og luftige lapper. I denne pannekakerøren bruker vi kulturmelk og natron som hever lappene litt ekstra!

Marengs dyppet i sjokolade.

Marengs med sjokolade

Marengs som er dyppet i sjokolade smaker helt nydelig! Disse marengstoppene kan serveres i utallige anledninger. De tåler godt å stå i romtemperatur over lang tid, og pynter opp et hvert kakebord!

Scroll to Top